2777
2789
عنوان

اسم فاطمه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست
نذر کردم خدا بهم دختر بده اسمشو بذارم فاطمه

دقیقا منم نذر کردم پسرم سالم به دنیا بیاد اسمش و بزارم محمد

خدا رو شکر سالم بود  شد محمد مهدی

آخه من سقط مکرر و بی دلیل داشتم جنین هام دقیقا تو هفته ۹ سقط میشد دکتر دیگه بهم گفته بود قید بچه رو بزن پسرم که به دنیا آمد بعدش یه بار هم سقط داشتم و دیگه قید بچه رو زدم 

چی میخوایین بذارین باید فراوانیش خیلی کم نباشه

میخوام بزارم آوا یا رز

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیقا منم نذر کردم پسرم سالم به دنیا بیاد اسمش و بزارم محمدخدا رو شکر سالم بود شد محمد مهدیآخه من س ...

منم سقط مکرر دارم یه پسر دارم ولی دوست دارم بازم بچه داشته باشم مخصوصا دختر 🥰

فکر کنم آوا فراوانی بیشتر از رز باشه راحت تر بذارن

آره آوا فراوانیش بیشتر خداکنه عوض کنن

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

باید یه فعالیت هنری داشته باشید با اسم دلخواهتون بعد میتونین با وکیل اسم هنری تبدیل اسم شناسنامه کنی ...

واقعا یعنی میشه اخه منم طراحی لباس میخونم روی طرح هام میخوام یه اسم هنری بزارم اگه بشه او اسم هنری رو بزارم عالی میشه

واقعا یعنی میشه اخه منم طراحی لباس میخونم روی طرح هام میخوام یه اسم هنری بزارم اگه بشه او اسم هنری ر ...

دقیقا 

آقا خواننده بود ، ارغوان مکرومه اینا درست می‌کرد ، نازنین کتاب صوتی خوند

دقیقا آقا خواننده بود ، ارغوان مکرومه اینا درست می‌کرد ، نازنین کتاب صوتی خوند

خوبه پس اگه اینطوری عوض کنن

مرسی گلم