2777
2789
فتا ولی بنظرم بی فایدس و اداره بی در و‌پیکریه

پس چیکار کنم

هرروز داره به یکی از اشناهام پیام میده

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فتا

همین اتفاق برای دوست منم افتاده بود، یه نفرکلا به اسم اون و عکساش پیج زده بود

رفت فتا درجا بهش گفتن طرف کیه، پیجشم پاک شد

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

پس چیکار کنمهرروز داره به یکی از اشناهام پیام میده

اگه نشناسی طرفو شکایت کنی بی فایدس

چون خود فتا نمیتونه اون شخصو پیدا کنه برای من که‌نتونست

الهی! یک نفسِ عمیق از سرِ آسودگی لطفا.
فتاهمین اتفاق برای دوست منم افتاده بود، یه نفرکلا به اسم اون و عکساش پیج زده بودرفت فتا درجا بهش گفت ...

حضوری باید برم؟

واسه منم این اتفاق افتاد جندین سال پیش تو فیس بوک

کل فامیل بساط شدیم انقد تهدیدش کردیم تا خودشو جمع کرد

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

اگه نشناسی طرفو شکایت کنی بی فایدسچون خود فتا نمیتونه اون شخصو پیدا کنه برای من که‌نتونست

احتمال میدم اکسمه اما نمیدونم پیش مامانم رفتیم اونجا چطوری بگم اکسمه

قبلش از فامیلات و اونایی که پیام داده بخوا اسکرین شات بگرن برات بفرستن پرینت بگیر .یه شکایت نامه تایپی بنویس و علت شکایتت رو بنویس با شرح جزئیات و کامل توضیح بده ببر دفتر قضایی اونجا ثبتش میکنن بعد پیامک برات میاد هر وقت پیامک اومد میبری پلیس فتا شهرتون.به کسی هم نگو همچین کاری میکنی ممکنه یکی از آشناها باشه و پیجش رو پاک کنه.بعدش پلیس فتا اطلاعات اون شخص رو از حساب کاربری درمیاره و براش ابلاغیه میره ولی روند طولانی داره.تازه بعد اون ارجاع داده میشه دادگاه.