2777
2789
عنوان

فامیلایی که مسخره میکنن🙄

91 بازدید | 8 پست

من نمی‌خوام اصلا بگم خیلی خوبم ولی بخدا از لحاظ مالی و شخصیتی و جایگاه اجتماعی خانوادم خیلییی بالاتر از اونا هستن ولی دختردایی و پسرداییام برا هم کلیپ میفرستن و منو مسخره میکنن!یه سالییی کوچیک که بودم موهامو چتری زدم اینا هنوز منو مسخره میکنن واقعا نمی‌دونم چیکار کنم سنمم کم نیست۲۴سالمه اونا۳۵اینجورا هستن!خب آدم خجالت می‌کشه!من بی احترامی تا حالا نکردم بهشون به نظرتون چیکار کنم با این بی احترامیا!رفت و آمد آنچنانی هم نداریم والا

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توعم ی چیزی بفرس اونارو مسخره کن

آخه رشته بزرگ تر هستن ولی خب خیلی ناراحت میشه ادم

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

منم روح و روانم با یه سری فامیلای بی شخصیت داغون شد... خیلی سال گذشت تا فهمیدم اینا درست بشو نیستن و ...

دعا کن من برم از این شهر خواهر

بلاک

مگه فقط بلاکه؟خب خانواده هستن میان خونمون

دعا کن من برم از این شهر خواهر

مهم نباشه برات... من ازدواج کردم و از فامیلا دور شدم و الان سالهاس از ازدواجم میگذره و خوشحالم که نمیبینمشون ولی بازم آدم مجبوره تو مراسم ختم و.. گاهی اونا رو ببینه... فک کن شاید 13 سال بود ندیده بودمشون چند وقت پیش تو ختم یکی از فامیلامون دیدمشون هیچ تغییری نکردن همون جور بی شخصیت و گوه مفت خور

آخه رشته بزرگ تر هستن ولی خب خیلی ناراحت میشه ادم

من خودم خیلی از اینکه بزرگترمو ناراحت کنم بدم میاد 

اما وقتی طرف حرمتشو نگه نمی‌داره شوخی های بچه گانه میکنه 

یعنی در حدی نیس که بهش احترام بزاری

یا باید بلاکش کنین یا اینکه مثل خودش رفتار کنین 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
مهم نباشه برات... من ازدواج کردم و از فامیلا دور شدم و الان سالهاس از ازدواجم میگذره و خوشحالم که نم ...

اه اینا بیکارن ازشون بدم میاد

فک میکنن خیلی خوبن