2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نیست کهنصب میکنی با وی پی ان میری ازش میپرسی

اخه نصب نمیشه برام سایتش هست ولی باز نمیکنه نمیدونم چرا شما دارینش ؟

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

تعریف کن خوابتو

و انَّ الله سیُعوِّضنا عما مَرَرنا بِه.                                         + خدا آنچه را که به ما گذشت جبران خواهد کرد ...🌱        دوستان هرکی امضامو میخونه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنه و دعام کنه بهش برسم اگه خوندی بهم بگو🥹🤍 
خوابو تعریف کن

خواب دیدم از ی جایی رد می شیم ی اب هایی بود شبیه استخر اما انگار جلبک روش بود بعد توش پر  سر ادم بود ک مرده بودن.   البته تو خوابم دوتا شو دیدم اما فک میکردم. کلا پر شده از جسد ادما ک تو خفه شدن انگار و فک میکردم بدن شون نمونده و سر شون نیمه شناور تو اب بود دهنشون هم باز بود  کسی بلده تعبیرش چیه

اخه نصب نمیشه برام سایتش هست ولی باز نمیکنه نمیدونم چرا شما دارینش ؟

از فروشگاه نصب کن

و انَّ الله سیُعوِّضنا عما مَرَرنا بِه.                                         + خدا آنچه را که به ما گذشت جبران خواهد کرد ...🌱        دوستان هرکی امضامو میخونه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنه و دعام کنه بهش برسم اگه خوندی بهم بگو🥹🤍 

خوابی که دیدی ترکیبی از آب راکد، جلبک، و سرهای شناور آدم‌ها بود که به نظر می‌رسه حس ترس، نگرانی، یا درگیری ذهنی درباره‌ی یک موضوع حل‌نشده رو نشون می‌ده. حالا بیایم هر بخش رو جداگانه بررسی کنیم:

۱. آب راکد و جلبک‌دار 🌊

آب راکد و جلبک‌دار معمولاً نشونه‌ی احساس رکود، بن‌بست، یا یک وضعیت ناخوشایند در زندگیه که باعث نگرانی یا استرس شده. شاید حس می‌کنی توی یک موقعیت گیر افتادی و راه خروج ازش برات سخت شده.

۲. سرهای جدا شده از بدن 🫨

دیدن سرهای شناور بدون بدن، اون هم با دهان باز، معمولاً نشونه‌ی حس ناتمامی، گفت‌وگوهای ناتمام، یا احساساتی سرکوب‌شده است. شاید حس می‌کنی حرف‌هایی بوده که زده نشده یا کسی که دیگه نیست، اما حضورش توی ذهن و فکر تو باقی مونده.

۳. خفه شدن و جسدهای زیر آب 😨

خفگی و غرق شدن در خواب، معمولاً نشونه‌ی یک استرس یا فشار روحیه. ممکنه حس کنی چیزی در زندگی‌ات هست که نمی‌تونی ازش فرار کنی یا فکری که مدام توی ذهنت تکرار می‌شه و آزارت می‌ده.

نتیجه‌گیری کلی:

این خواب می‌تونه نشان‌دهنده‌ی یک فشار روانی، حس گیر افتادن در یک موقعیت، یا حتی نگرانی از دست دادن کسی یا چیزی در زندگیت باشه. ممکنه توی واقعیت با چیزی دست‌وپنجه نرم می‌کنی که هنوز حل نشده و ذهنت درگیرشه.

سؤال‌هایی که می‌تونی از خودت بپرسی:

1. آیا این روزها در مورد از دست دادن چیزی یا کسی فکر کردی؟

2. آیا توی زندگی‌ات حس رکود یا بن‌بست داری که باعث نگرانی‌ات شده؟

3. آیا چیزی هست که بخوای بگی ولی نتونستی؟ (مثل یه حرف نگفته یا دلخوری)

از فروشگاه نصب کن

ببین زدم نصب بشه قبلا می خآاستم امتحانش کنم اما کار نمی کرد. برا این پرسیدم اینجا ببینم کسی هست داشته باچت رو ک بپرسه برام

ببین زدم نصب بشه قبلا می خآاستم امتحانش کنم اما کار نمی کرد. برا این پرسیدم اینجا ببینم کسی هست داشت ...

گذاشتم برات عزیزم

خوابی که دیدی ترکیبی از آب راکد، جلبک، و سرهای شناور آدم‌ها بود که به نظر می‌رسه حس ترس، نگرانی، یا ...

ممنون