2777
2789
عنوان

باید برم چه دکتری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 43 پست
بنده خدا میگه از لحاظ اقتصادی مشکل دارنچه اجباریه آخه

خوب کسی که نمیتونه چرا باید رابطه ای داشته باشه که احتمال ریسکش بالا باشه دیگه عهد قدیم که نیست این همه راه های جلوگیری ارزان وهم زمان 

من الان خودم دوتا دارم نمیتونم نمی‌خوام شش ساله مواظبم چرا برای چند دقیقه خوشی سهل انگاری کنیم بعد یه بچه رو حکم سقط بدیم 

از کجا معلوم چن وقت بعد اصلا وضعشون خوب شد یا اگرم نشه پای کاروتصمبمشون بایستن 

شاید این بچه فردا بزرگ بشه دستشون رو بگیره یا کاره ای تو این دنیا شد 

تجربه هم میگه بچه ای که نخوای بیشتر دوستش خواهی داشت 

به هر حال سقط گناه کبیره هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم شرایط سختیه نمیدونم چی بگم اگه مت جای تو بودم هیج وقت همچین کاری نمیکردم ولی اگه تصمیمت قطعیه ...

مجبورم گلم کل درآمدمون ۱۰تومنه با یه بچه کوچیک و اجاره خونه و‌..

خوب کسی که نمیتونه چرا باید رابطه ای داشته باشه که احتمال ریسکش بالا باشه دیگه عهد قدیم که نیست این ...

گلم ما هم جلوگیری داشتیم کدوم خوشی؟اینقد بدشانسم وسط رابطه ک آ ن د و م پاره شد بعدش دوتا قرص اورژانسی خوردم دیگه باید چیکار میکردم که نکردم اینقد قضاوت نکنین منم خوشحال نیستم از این تصمیم ولی شوهرم هیچ جوره نمیخاد 

ببین ررو یه جا مطب دکتر ببین برات انجام مزدن اگه شوهرت باهات اوکیه و هم نظرِ بگو اونم بیاد با دکتر ح ...

شوهرم بیشتر اصرار داره سقط شه میه نمیتونم از پسش برنمییام 

توکل بخدا🥺

گلم ما هم جلوگیری داشتیم کدوم خوشی؟اینقد بدشانسم وسط رابطه ک آ ن د و م پاره شد بعدش دوتا قرص اورژانس ...

نمیتونه شما رو همسرت مجبور کنه 

این کار رو نکن بذار دنیا بیاد باهم بزرگ میشن سختی یک بار داره 

منم مجبورم وگرنه دلم نمیخاد انگار من سنگدلم😭

با توجه به شرایط خودت تصمیم بگیر،هیچکس اینجا نمیدونه چه شرایطی داری .

وقتی اوضاع مالی اکی نباشه از پس کوچکترین هزینه بچه بر نمیایم،پوشک و شیر و از همه مهمتر تغذیه مادر و و و و 

هرچی بزرگتر میشن نیازهاشون بیشتر میشه

عزمزم من عاشق بچم مشکل اقتصادی داریم به زور داریم زندگی می‌کنیم آرزو خیلی چیزا تو دلمونه بحث اینه🥺ب ...

مطمئن باش روزی زندگی تون زیر پای این بچه دومی با اومدنش زندگی تون متحول میشه خواهشا محض رضای خدا نکش بچه رو اون الان انسان فرقی با انسان نداره از پوست و گوشت خودتون 

رشت شینم با افتخااررر ❤❤❤

واقعا نميدونم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .