2777
2789
عنوان

باید برم چه دکتری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد میشه مگه کلش من میدم

ماهی ۵۰۰ تومن شیر خشکش

ماهی ۴ میلیونم پوشکش

مریض بشه سیصد ویزیت پزشک اطفال و حداقل ۵۰۰ دارو

به دست لباس بچه از سیصد شروع میشه یه دست کاپشن از یه تومن به بالاست بچه هر ماه و بعد هر چند ماه و بعد هرسال نیاز به لباس داره

هی نفسی میاد و میگاد🙃

بچه ها میتونن از لباسای هم استفاده کنن گلم شوهرتم راضیع به سقط

🙄🙄🙄🙄🙄🙄

روزی که یه بنده خدایی داشت میرفت گفت ایران برمیگرده به ۱۴۰۰ سال قبل 

داریم برمیگردیم به همون موقع

هی نفسی میاد و میگاد🙃

عزمزم من عاشق بچم مشکل اقتصادی داریم به زور داریم زندگی می‌کنیم آرزو خیلی چیزا تو دلمونه بحث اینه🥺ب ...

ببین قبل بازدارشدن باید فکرش رو میکردی میگی جلوگیری داشتی باید دوتا هم زمان استفاده کنی به هر حال سهل انگاری کردید 

حکمت خدا هست هدیه خدا. و پس نده بذار دنیا بیاد باهم بزرگ میشن راحت تر هستی اینجور بعدشم برو کلا لوله هاتو ببندیا وازکتومی کنید یا اقلا ای یو دی بذار هم زمان قرص بخوره که دیگه باردارنشی 

همه اینا برای قبل حاملگی هست الان دیگه اون بچه وجود داره اگه سقط کنی هم گناه کردی هم ممکنه برا بچه خودت هم خدا نکرده مشکلی پیش بیاد دوراز جونش

هر کی سقط کنه تو زندگی ضرر وشکست میخوره نمیشه خوش باشیم یه موجود رو به وجود بیاریم بعد حکم قتلش رو بدیم اگه سقط کنی برای بدن خودت مشکل پیش بیاد چی 

فردا شوهرت بچه بخواد نمیگه خودم گفتم ممکنه دیگه باردارنشی همین رو بهونه می‌کنه 

الان مشکل اقتصادی داری شاید فردا یا چند ماه دیگه یا چند سال دیگه زندگیت رو به راه بشه 

به هر حال نمیتونم برای قبل هست دیگه وقتی بچه آمده نمیشه بگی شرایط که نداشتم پس سقط کنم