2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12431 بازدید | 1445 پست

خدایا

تو رب و پرورش دهنده منی

تو منو به مسیری هدایت کن  که باعث رشد من بشه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

می گویند رجب ماه خدا، شعبان ماه پیامبر و رمضان ماه امت پیامبر است، از این رو همه به مهمانی پروردگار دعوت شده اند.
از لحظه لحظه این جشن عرفانی غافل نشویم.

ماهی سرشار از بركت و رحمت و عبادت های پذیرفته شده برایت آرزومندم.
ای سبك بال در دعای سحرت هرگز از یاد نبر من جامانده بسی محتاجم……

بهترین درس ها را در زمان سختی آموختم و دانستم صبور بودن یک ایمان است و خویشتن داری یک عبادت …

فهمیدم ناکامی به معنای تاخیر است نه شکست و خندیدن یک نیایش است

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزه، تمرین كلاس زندگی

درس ایثار و خلوص و بندگی

روزه، زنجیر هوا بگسستن است

دیو و بت های درون بشكستن است

ماه در خودنگری و خودكاوشی

لب فرو بستن، نگفتن، خامشی

درك مسكین از دل و جان كردن است

زندگی همچون فقیران كردن است

قهرمان صحنه تقوا شدن

همچو ماهی زنده دریا شدن

ماه میهمان و ضیافت برخدا

جام بخشش، ماه سرشار از عطا

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دنبال بهانه است که ببخشه ،خصوصا تو این ماه عزیز که درهای آسمونش باز هست 

بعد تمام گناهمون خط میزنه ،عوضش نیکی و خیر می‌نویسه واقعا عاشقتم ♥️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

رفیق من کسیِ که وقتی کلی گناه داشتم

نزاشت پیش مردم رسوا بشم و آبرومُ حفظ کردو

به اصطلاح پرده دری نکرد

،و خودش بهم توفیق توبه داد

خدایی که کلی نعمت رایگان در اختیارم گزاشت ،اما من گنهکار از همین نعمت هاش در راه خطا استفاده کردم ،خدا منو روسیاه ببخش که شرمندم

و خدایی که به شدت کافی برام ، 

همون معنی حسبی الله ، 

گنج نا تمام من ، 

مونس تنهایی هام 

دوست خوبی که

خیلی وقتا راهنمایی برام فرستاد تا 

اشتباه نکنم ‌‌.

🌸 خدايا من رو ببخش بخاطر

همه نگاه‌های ناپاکی که داشتم

بخاطر نگاه‌های تندی که به پدر و مادرم کردم

و بخاطر نگاه تمسخر و تحقير آميزی که

به بعضی از بنده‌های تو داشتم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

🌸 خدايا من رو ببخش اگه با گوش‌هایم

چيزهايی رو شنيدم که نبايد می‌شنيدم

و گوش به حرف‌هائی دادم که

عيب‌های آدم‌ها رو برای من برملا می‌کرد

و اونهارو توی ذهن من رسوا می‌کرد

خدایا گفتی بهمون

{اَلَیسَ‌اَللّٰه‌بِڪٰافَ‌عَبده..}

آیا‌خدا‌برای‌بندش‌ڪافی‌نیست ؟!

و من چقدر شرمنده میشم 

🌸 خدايا من رو ببخش که به جای اينکه

دلم رو از لطف و محبت خودت پر کنم

به حسد و کينه و بخل و تکبر آلوده کردم

و اينقدر دلباخته و شيفته دنيا شدم

که جايی واسه تو توی دلم باقی نموند

خدایا 

هر چی به صلاحم هست 

رو در مسیر زندگیم قرار بده 

چون تو داناتر و مهربون تری نسبت به من