2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12434 بازدید | 1445 پست

خدایا ما را آن ده که آن به🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

دنبال بهانه است که ببخشه ،خصوصا تو این ماه عزیز که درهای آسمونش باز هست 

بعد تمام گناهمون خط میزنه ،عوضش نیکی و خیر می‌نویسه واقعا عاشقتم ♥️

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🌸«امام جعفرصادق(علیه‌السلام)»:

💚برای هر یك از نَفَس‌های تو یك شكرانه بلكه هزار و بیش از هزار شكرانه بر تو لازم است.

📚 (جامع‌السعادات، ج ٣، ص ٢٣٦)

#شکر_نعمت

هر نفسی که فرو می‌رود مُمدِّ حیات است و چون بر می‌آید مُفَرِّحِ ذات. 

پس در هر نفسی ۲✌️نعمت موجود است و بر هر نعمتی شکری واجب.🤲

از دست و زبان که برآید

کز عُهدهٔ شکرش به‌در‌آید؟

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

خدایا خیلی دلم گرفته

این روزا خیلی گناه ميكنم...بدتر از همه اینه که تو بخاطر من کسی رو که شیش هزار سال عبادت کرد رو از بهشت خودت روندی و شد شیطون،

حالا من موندم و یک کوه از گناه که واسم عادی شده

خدایا تنها تو رو دارم و تنها پناهم تویی

هیچوقت تنهام نذار

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

خدایی که به شدت کافی برام ، همون معنی حسبی الله ، گنج نا تمام من ، مونس تنهایی هام 

دوست خوبی که خیلی وقتا راهنمایی برام فرستاد تا 

اشتباه نکنم ‌‌.

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

باز هم بارانِ بسم الله الرحمن الرحیم

سفره‌ی احسانِ بسم الله الرحمن الرحیم

خواندن آیات سرخ گل ز قرآنِ چمن

در بهارستانِ بسم الله الرحمن الرحیم

لقمه‌ای نان و نیایش در حضور آسمان

بر لب ایوانِ بسم الله الرحمن الرحیم

خوردن سیبی بهشتی از درختِ باغِ نور

با لب و دندانِ بسم الله الرحمن الرحیم

شب‌نشینی با ملائک در شبستان دعا

خواندن قرآنِ بسم الله الرحمن الرحیم

همنشینی با خدا در زیر نور ماهِ عشق

در شب چشمانِ بسم الله الرحمن الرحیم

::

تو شب قدری و شیطان می‌شناسد قدر تو

بندگی کن! جانِ بسم الله الرحمن الرحیم

بندگی کن! تا بمیرد در تو شیطان رجیم

تا شوی انسانِ بسم الله الرحمن الرحیم

✍ #رضا_اسماعیلی

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

خدا میشه ما رو بخری برای خودت 🥲

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

خدایا چه دارد آنکه تو رو ندارد و چه ندارد آنکه تو رو دارد 🥲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بچها امتحان کنین اینی که میگم

هر کار انجام میدین واسه رضای خدا باشه

مثلا کارهای خونه رو واسه رضایت خدا انجام بده اون وقت اگه همسرت فرزندت تشکرنکرد ناراحت نمیشی چون تو کارو واسه یه نفر دیگه کردی

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿