2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12402 بازدید | 1445 پست

اگر بخوام از معجزه ها و لطف خدا و امام زمان بگم که قابل شمارش نیستن

مثلاً دو سه مورد موردش رو میگم:

وقتی عقد کرده بودم داشتم دانشگاه میرفتم با نامزدم یک بار پام شکست و گچ گرفتم مجبورم شدم چادرم رو موقت بذارم کنار تقریبا یک ماه تا بهتر بشم وگچ پام باز بشه خب خیلی برام سخت بود چون از بچگی عادت داشتم همیشه بیرون چادر سرم باشه

حتی می‌شنیدم کنایه های دیگران رو مثلا میگفتن دیدین بعضیا به یک بهانه چادر رو کنار گذاشتن ولی چیزی نمیگفتم چون میدونستم اشتباه میکنند و به لطف خدا و امام زمان وقتی بهتر شدم دوباره مثل اول چادر سرم کردم خدا رو شکر🙂

و خوشحالم و افتخار میکنم که به لطف خدای مهربونم و ائمه و خانواده خوبم که این نعمت الهی چادر خانم فاطمه زهرا روی سرم هست

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خدایا ببخش که فقط نداشتن هام رو میبینم

داشته هام رو اما یادم میره💔

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی حضرت موسی (ع) در كوه طور، به هنگام مناجات عرض كرد:

🌿ای پروردگار جهانیان!

🌟جواب آمد: لبیك!

🌿سپس عرض كرد: ای پروردگار اطاعت كنندگان!

🌟جواب آمد:‌ لبیك!

🌿سپس عرض كرد:‌ ای پروردگار گناه كاران!

🌟موسی علیه السلام شنید: لبیك، لبیك ، لبیك!

🌿حضرت گفت: خدایا به بهترین اسامی صدایت زدم،

یكبار جواب دادی؛ اما تا گفتم: 

ای خدای گناهكاران، سه مرتبه جواب دادی⁉️

🌟خداوند فرمود: ای موسی! عارفان به معرفت خود و نیكوكاران به كار خود و مطیعان به اطاعت خود اعتماد دارند؛ 

اما گناهكاران جز به فضل من پناهی ندارند.

اگر من هم آنها را از درگاه خود ناامید گردانم 

به درگاه چه كسی پناهنده شوند❓️

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

حاج اسماعیل دولابی میگفت :

وقتی به خدا بگویی 

خدایا من غیر از تو کسی را ندارم ؛

خدا غیور است و 

خواسته ات را اجابت می‌کند...

زندگیت سخت شده؟!

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

عشقت بخدا چقدره؟

_خیلی زیاد

+تابحال بهش نشون دادی؟

همین الان براش یه قلب بزار ❤️

و با حضور قلبت تکرار کن خدایا دوستت دارم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                  

و دیگه اینکه هنوز یک سال نشده بود عروسی کرده بودم که اسمم واسه حج عمره دانشجویی دراومد و رفتم خدا رو شکر ولی بعدش که برگشتم مدت کمی نگذشت که دچار یک بیماری سخت شدم و بیمارستان بستری شدم و خدا رو شکر بخیر گذشت

بعد دوباره چند وقت بعدش به بیماری دیگه ای مبتلا شدم و بعد اون هم بارها برام پیش اومده همین بیماری اذیتم کرده و خدا رو شکر به لطف خدا و امام زمان هر بار به خیر گذشته و فکر میکنم این امتحان ها برام حتما مایه خیر بوده و هست و باعث شده قوی تر بشم و توکلم به خدا بیشتر بشه 🥺

یا برادرم هم بعد ازدواج یهو یک بیماری سخت براش پیش اومد و بستری شد و مدت طولانی اونجا تحت درمان بود و اونم خدا روصد هزار مرتبه  شکر به لطف خدا و امام زمان و دعاهای همگی بالاخره خوب شد

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خدایا شکرت که تو خدای منی

شکرت که من رو برای بندگی خودت برگزیدی 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

با عشـــــق به خدا💌

شمـــع وجــــودمون🕯      

همیشــــه فــــروزان🦋

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

خداجونم همه چیز رو سپردم دست خودت

میدونم بهترینها رو واسم رقم میزنی دیگه واسه چیزی بی تابی نمی‌کنم واسه چیزی هم ناراحتی نمیکنم

میدونم حواست هست

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من میگم #عشق

تو بگو خدایی که گناه بندهاش رو میبینه

ولی بازم دلش نمیاد عذاب کنه 

وفرصت جبران میده

+رفیق حیفِ عاشقِ این خدا نشد

دیگه خود دانی...

˹@vsal_313 | وصآل˼

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

یارفیق من لا رفیق له 

ای مونس شبها و روزهای من 🥰

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼