2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12402 بازدید | 1445 پست

خدایا هر چه از تو به ما میرسه قطعا خیر هست

بعد مدت ها نینی مون رو خودت بهمون بخشیدی و خوشحالمون کردی و خودت هم ازمون گرفتی بنا بر مصلحت خودت

خیلی برام سخت بود و هست ولی دلم به وعده هات و پاداشت در برابر این مصیبت خوشه 😢

پس دل ما رو راضی به مصلحت خودت قرار بده و صبرمون رو زیاد بفرما🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا شرمنده که وقت گرفتاری فقط یادت میکنم🥲💔

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

ان شاالله بتونیم تسلیم مطلق خدا باشیم و هر دستوری بهمون میده بدون چون و چرا گوش کنیم مثل حضرت ابراهیم که از امتحان الهی سربلند بیرون آمد و حاضر شد به خاطر فرمان خدا فرزندش رو ذبح کنه ولی خنجر نبرید.

کارتونش هم برای بچه ها ساختن

هنوزم هر وقت نگاه میکنم اشکام سرازیره مخصوصا اونجا که فرشته نازل میشه میگه ابراهیم تو خدای ایمانی خدا بر تو درود فرستاده و فرموده که به جای اسماعیل گوسفندی قربانی کن🥺

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

❤خدایا مرا ببخش 

همیشه گناه کردم 

وازتوطلبکار شدم

ازنعمت هایت بهرمندشدم

وگستاخی نمودام

خدایا مراببخش

خیلی وقتابا زبان وعملم

تورا انکارکردم

وهرکجاسرم به سنگ خورد

تورا مقصر دانستم

وتوچقدر بزرگواری

هرگز به رویم نیاوردی

وعاشقانه منتظرم ماندی تا دوباره 

به آغوش رحمتت بازکرم

وگفتی این درگه ما

درگه ناامیدی نیست

صدباراگرتوبه شکستی بازا

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

خدایا ببخش که وسط خنده هام شکرت نمیکنم💔🥲

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

فَإِذَا فَرَغۡتَ فَٱنصَبۡ

پس هنگامى كه 

از كار مهمّى فارغ می‌شوى 

به مهم ديگرى پرداز💙

آیه۷سوره‌انشراح

هرگز بيكار نمان، تلاش و كوشش را كنار مگذار،

پيوسته مشغول مجاهده باش و پايان مهمى را

آغاز مهم ديگر قرار ده🕊

˹@vsal_313 | وصآل˼

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

خدایا تو تواب هستی

و توبه ما بنده های خطاکارت رو میبخشی

با اینکه علم داری که باز هم خطا میکنیم 🥺

اى خدا توبه ‏اى به من عطا کن که دیگر هرگز خطا  نکنم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

ممنون بابت تمام نعماتت 

شرمندم بابت تمام اشتباهاتم 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

وَالضُّحَى ﴿۱﴾

سوگند به روشنايى روز (۱)

وَاللَّيْلِ إِذَا سَجَى ﴿۲﴾

سوگند به شب چون آرام گيرد (۲)

مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى ﴿۳﴾

[كه] پروردگارت تو را وانگذاشته و دشمن نداشته است (۳)

خدا جونم

چقدر قشنگ باهامون حرف میزنی🥺💕

هیچکس اینجوری نمیتونه دلگرمم کنه

🌱چه دلگرمی بزرگتر از اینکه تو قسم خوردی که رهام نمیکنی 🥺🥺🥺

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

خدایا تو حکیمی

الشَّمْسُ وَالْقَمَرُ بِحُسْبَانٍ ﴿۵ الرحمن﴾

خورشيد و ماه بر طبق حساب منظمي مي‏گردند.....☀️🌙

خداوند، من به تو اعتماد دارم و می‌دانم که هر چیزی که برام پیش می‌اد، به خاطر خیر و صلاح من است.

اگر دری رو ببندی بخاطر حکمت توست

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا