2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12483 بازدید | 1445 پست

خدایا 

ما خیلی وقته گم شدیماا💘

ما هم دوست داریم 

خوب باشیم

ولی زورمون به خودمون نمیرسه،

زور ما رو زیاد کن..

ببر ما رو سمت خودت...

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

پروردگار مهربونم💕🥺

بدی‌های من زیاد بود ولی

تو اجازه ندادی کسی بفهمه،

تو آبروداری کردی🌱🫀ᰋ

یا ستار العیوب 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدایا به تو پناه می‌برم

از وسوسه‌های شیطان و حیله‌هایش،

و از اطمینان کردن به وعده‌هایش

🌈..... خداوندا ..

پایانِ‌آنـچه‌نویسندگانِ‌اعمالِ‌ما

درپرونـده‌‌ماخواهند‌نوشت..

توبه‌پذیرفته‌شده‌قرار‌بد

خدایا 

هر چه به صلاحم هست برام مقدر کن 🤲

خدایا 

همه کارها‌ خود را 

به‌ تو واگذار می کنم، 

که‌ او کاملا بر احوالِ

من بینایی

پیام‌خدا‌بہ‌تو:[بنده‌من..توگمان‌میکنی‌پایان‌است‌وشکست‌خوردیدرهمان‌زمان‌دستت‌رامیگیرم‌...🤍✨]

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

خدا جونم همه چیز در ید قدرت توست به ما قدرت ، شجاعت و مقاومت و صبر زیاد ببخش 🌱🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

خدایا 

خیلی وقتا یادم میره که تو رو به خاطر خدایی و بزرگبت صدا بزنم

بدون ابنکه بخواهم گله کنم!

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 🥺

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

گله نڪن...ناشڪرے نڪن ...خدا حڪمت همه ڪارها رو میدونه🪴فقط مرتب بهش بگو :اے ڪه مرا خوانده‌ایراه نشانم بده♥️🌱

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

خدایا 

من محتاج مهر و محبت و بخشش تو ام 

✨خدایا...

دستم خالیست ..

اما دلمان قرصه!

چون تو هستی!

به تو توکل میکنیم و

اطمینان داریم به قدرتت

دلخوشیم به بودنت

که تنهایمان نمیگذاری..