2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12483 بازدید | 1445 پست

سلام به خدایم که هر چه هست از اوست،

سلام به زندگی،

پــــــــــرﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ:

ﺍﺯ ﺑﺎﺑﺖ ﺯﻳﺒﺎﺗﺮﻳﻦ ﺗﻜـﺮﺍﺭ ﺍﻳﻦ ﺩﻧﻴﺎ ﻛﻪ ﺑﻴﺪﺍﺭﻳﺴﺖ، ﺗﻮ ﺭﺍ ﺳﭙﺎﺳﮕﺰﺍﺭم،

ﺍﺯ ﺗﻮ ﺗﻘﺎﺿﺎ ﺩﺍﺭم ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﻛﻪ ﭼﺸﻢ صورت ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﻳﺒﺎییﻫﺎﻳﺖ ﺑﺎﺯﻛﺮﺩی،

ﭼﺸﻢ ﺩﻟﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﺑﻨﺪﮔﻴﺖ ﺑﺎﺯ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭ.

” آﻣﻴﻦ “

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

خداجون تو خیلی مهربونی که اجازه صحبت کردن با خودتو به همه میدی چه گنه کار چه بی گناه 🌸🌸

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدایا شکرت به خاطر بچه هام 

خودت به همه منتظرا اولاد سالم و صالح ببخش و ما رو هیچوقت با بچه امتحان نکن 🥺

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

فَمَا ظَنُّكُم بِرَبِّ الْعَالَمِينَ(صافات۸۷)

پس گمانتان به پروردگار جهانیان چیست؟

اینو یه جا پین کنیم بعدا متوجه‌اش میشیم:

بعضی وقتام خدا نجاتمون میده‌ ولی شما

شکست  حسابش می‌کنیم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

خدایا گناهان ما رو به حق این ماه رحمتت ببخش و بیامرز🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

[وَان‌یُردکَ‌بخَیر‌فَلَا‌رَادَّلِفَظلم]"اگرخدابرایت‌خیری‌بخواهد،هیچکس‌جلودارش‌نیست."🧡

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ»استادی می فرمود :این آیه معنایش این نیست که با ذکر خدا دل آرام می گیرد .این جمله یعنی خدا می گوید:جوری ساخته ام تو را که جز با یاد من آرام نگیری...!!تفاوت ظریفی است!اگر بیقراری؛ اگر دلتنگی؛ اگر دلگیری؛گیر کار آنجاست که هزار یاد، جز یاد او، در دلت جولان می‌دهد...🦋✨❀

همه چیز دنیا فانی است، هرقدر هم بگردی تکیه گاهی همیشگی و محکم تر از خدا نخواهی یافت. کلید خانه ی دلت را به دست او بده و دلت را به حضورش قُرص کن تا هیچ کمبودی تو را از هم نپاشد

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ای فقط محکم بنشین و شاد باش. خداوند در فکر دادن چیز بهتری به تو می باشد.

جاده های زندگی را خدا هموار می کند، کار ما فقط برداشتن سنگ ریزه هاست… پس اینقدر آه و ناله چرا ؟

خدایا به خاطر تمام آفریده هات و نعمت هات بی نهایت بار شکرت 

الحمد لله کما هو اهله💚

هــــر لحظه این را به یــــاد داشته باش که انـــدازه ی مشــــکلاتت از قــــدرت خداونـــــد خیلــــی کوچکـــــترند. پس با خودت زمزمه کن: لاحول ولا قوه الا بالله

چه خداى خوبى داریمبعضى اوقات در گذر سال ها جاده ى زندگى به نظرطولانى میرسدوما با قلبى شكسته و چشمانى پر از اشكدر ميان نگرانى هايمان قدم برمى داريم و در كناره ى راه از پا مى اُفتيماما پروردگار آرام در گوشمان زمزمه مى كند كه :بنده ى من ؛ روز ديگرى در پيش است جاده هموارتر و بهتر خواهد بودپس دل شكسته مباشمكان فرو افتادنت تنها استراحت گاهى كوچك است براى اوج گرفتـنى دیگرخدايا خوبى هات تمومى نداره