2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12483 بازدید | 1445 پست

خدایا دلم به بودنت 

خوشه 

که از دلم خبر داری 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

چه زیبا خالقی دارم💕چه بخشنده خدای عاشقی دارم❣که می خواند مرا••🖐🏻با آنکه میداند گنه کارم😔

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فَمَا ظَنُّكُم بِرَبِّ الْعَالَمِينَ(صافات۸۷)

پس گمانتان به پروردگار جهانیان چیست؟

اینو یه جا پین کنیم بعدا متوجه‌اش میشیم:

بعضی وقتام خدا نجاتمون میده‌ ولی شما

شکست حسابش می‌کنیم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

خدایا رسم میزبان این است که مهمان هرچه می‌خواهد دراختیار قراردهد 

خدایا من مهمان شما اللهم عجل لولیک الفرج 

وان شاالله هممون ازیاران واقعیش باشیم 

خدایا من شما و حضرت مهدی راخیلی دوست دارم 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

خدایا ترس و دلهره و اضطراب رو از ما دور بفرما 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

خدایا هیچ وقت منو به حال خودم نزار🥺

میگم..'خدا جونم..من‌ اگه‌ تو رو نداشتم..'کی‌‌ میشد‌ دلیل‌ حال خوبم..؟!♥️کی‌ میشد‌ آرامشم‌با وجود‌ تموم‌ تلخیآ..کی‌ پناهم‌‌ میشد تو‌ اوج‌ تنهاییآم‌..🥀اصلا‌ مگه‌ کسی‌ می‌تونه‌دلیل‌ آرامش‌ِ‌ من‌ باشه‌..'به‌ جز تــ♡ــو دورت‌ بگردم‌..♥️🖇

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

ای پروردگار بزرگم

خیلی وقتا تو نماز یا... 

گفتم الله اکبر

ولی دقت نکردم که چی میگم

یه جا دیدم که گفتن

الله اکبر یعنی

خدا «بزرگترین» است

بزرگتر از هرچیزی که فکرشو بکنم

و این دلم رو قرص میکنه

که پشتم به تو گرمه🙃🌼

خدایا رسم میزبان این است که مهمان هرچه می‌خواهد دراختیار قراردهد خدایا من مهمان شما اللهم عجل لولیک ...

اللهم عجل لولیک الفرج 

خدایا فرج آقای مهربونمون رو برسون 

می‌گفت دل‌گیر نباش؛‌ ‌ ‌دلت که گیر باشد رها نمی‌شوی.. ‌یادت باشد، خدا بندگانش را با ‌ ‌‌آنچه به آن دل‌بستند می‌آزماید!💛