2777
2789

هر چیزی که خود آدم دوست داشته باشه و ازش لذت ببره مده 

الان اهمیت ندادن به حرف بقیه مده 

قراره یکبار زندگی کنی عزیزم ببین خودت کدوم به دلت میشینه و دوست داری و با انجام دادن لذت میبری رو انجام بده خوشگلم 🥰🥰

اینا شعار نیست حقیقته 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

هر چیزی که خود آدم دوست داشته باشه و ازش لذت ببره مده الان اهمیت ندادن به حرف بقیه مده قراره یکبار ز ...

اره عزیزم درسته حرفات 

ولی میگم مثلا ی رنگی نزارم ک مسخره باشه و بگن تازه کی موهاش رو اینجور رنگ میکنه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزیزم درسته حرفات ولی میگم مثلا ی رنگی نزارم ک مسخره باشه و بگن تازه کی موهاش رو اینجور رنگ میکن ...

بگن اصلا مهم نیست 

دکتر انوشه می‌گفت هر کسی که از حرف دیگران بترسه زندگیش رو باخته 

ببین به صورت قشنگت چی میاد همون کار رو انجام بده 🥰🥰

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋