2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خیلی گودی زیر چشم دارم خسته شدم از کانسیلر چهره و خسته نشون میده

من خودمم نمیدونم از اطراف و سایت شنیدم...خیلی دقت‌کن خدایی‌نکرده‌نزنن‌کور بشی خیلی حساسه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

اخه خیلی گودی زیر چشم دارم خسته شدم از کانسیلر چهره و خسته نشون میده

ممن یه بار تزریق کردم بار اول پیش یه دکتری بود اصلا ورم و کبودی نداشت

بار دوم برا ترمیم رفتم‌ پیش یه دکتر دیگه زیر یک چشمم‌ تا یک‌ ماه کبود بود دکتر دوم از حرکات دستش معلوم‌بود ناشی و تازه کاره

مارک نورامیس زدم ، راضی هم‌هستم چون خیلی گود و تیره بود الان بهتر شده

من بودجه ام زیاد نبود اگه میتونستم‌مارک بهتری انتخاب میکردم

اگه هزینشو داری مارک خوب و میش متخصص زبده و کاربلد برو 

ایشالا اتفاق بدی نمیفته و راضی خواهی بود

فیلر بینی و زیرشم‌خیلی عوارض داره جای مطعن برو 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

هر کار زیبایی عوارض داره شما تجربه داشتین؟

من فیلر بینی زدم بینی ام کج شد کسی دقت میکرد  کاملا میفهمید ترمیم نرفتم خداروشکر خود بخود زود رفت ولی هم پولم هدر دادم هم کلی ناراحتی کشیدم یه خانم هم زده بود رفته بود تو مجرای اشکش عفونت کرده بود یک‌چشمش

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰