2789

من شنیدم‌میگن خطرناکه‌نکنید

تو سایت هم یکی کرده بود زیر‌چشمش یه چیز گرد میگفت دراومده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه خیلی گودی زیر چشم دارم خسته شدم از کانسیلر چهره و خسته نشون میده

من خودمم نمیدونم از اطراف و سایت شنیدم...خیلی دقت‌کن خدایی‌نکرده‌نزنن‌کور بشی خیلی حساسه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اخه خیلی گودی زیر چشم دارم خسته شدم از کانسیلر چهره و خسته نشون میده

ممن یه بار تزریق کردم بار اول پیش یه دکتری بود اصلا ورم و کبودی نداشت

بار دوم برا ترمیم رفتم‌ پیش یه دکتر دیگه زیر یک چشمم‌ تا یک‌ ماه کبود بود دکتر دوم از حرکات دستش معلوم‌بود ناشی و تازه کاره

مارک نورامیس زدم ، راضی هم‌هستم چون خیلی گود و تیره بود الان بهتر شده

من بودجه ام زیاد نبود اگه میتونستم‌مارک بهتری انتخاب میکردم

اگه هزینشو داری مارک خوب و میش متخصص زبده و کاربلد برو 

ایشالا اتفاق بدی نمیفته و راضی خواهی بود

فیلر بینی و زیرشم‌خیلی عوارض داره جای مطعن برو 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

هر کار زیبایی عوارض داره شما تجربه داشتین؟

من فیلر بینی زدم بینی ام کج شد کسی دقت میکرد  کاملا میفهمید ترمیم نرفتم خداروشکر خود بخود زود رفت ولی هم پولم هدر دادم هم کلی ناراحتی کشیدم یه خانم هم زده بود رفته بود تو مجرای اشکش عفونت کرده بود یک‌چشمش

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰