2777
2789
عنوان

درس خواندن

57 بازدید | 7 پست

بچها من صبحا خیلی سخت بیدار میشمم اگه بشمم وسطش همش چرت میزنم .

کنکور دارم بنظرتون صبحا پاشم یا شبا بیدار بمونم؟

راهی دارین ک صبحا خواب الود نباشم انقدر؟حتی سر صبح رقصیدم ولی بازم خوابم گرف یا کلا نمیتونم پاشم صبح

صبح خیلی زود پا نشومثلا ۹ اینا پاشو درس بخون بعد شب از اون ور جبران کن دیرتر بخواب

لامصب الان ک صبح زود پامیشم وسطش دوساعتم چرت میزنم بازم شب بیشتر از ده نمیتونم درس بخونم😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لامصب الان ک صبح زود پامیشم وسطش دوساعتم چرت میزنم بازم شب بیشتر از ده نمیتونم درس بخونم😐

چقد نیخونی ؟

خب اخه کنکور که شب نیست باید عادت مخصوصا الان که ۵۲ روز مونده

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

ببین میفهمم چی میگی سعی کن هر موقع خوابت میاد مثلا ظهرا یه چرت نیم ساعته یا ۴۵ دیقه ای بزنی تو خواب عمیق فرو نریا تایمت میپره همش😂🫠

این تایم باقیمونده به کنکور رو جدی بگیر به خودت سختی بده خیلی واقعا رتبه رو جا به جا میکنه چون اکثر کنکوریا این روزا کم میارن میگن وقت کمه و فلان؛ بهونه میشه براشون بیخیال درس میشن، ولی شما اگه استفاده کنی کلی سود میبری

🖤

ببین میفهمم چی میگی سعی کن هر موقع خوابت میاد مثلا ظهرا یه چرت نیم ساعته یا ۴۵ دیقه ای بزنی تو خواب ...

من ک میخوام پشت کنکور بمونم ولی الانمم باید خیلی بخونم..

اصلا اون نیم ساعت ک تموم میشه نمیتونم از جام پاشم درس بخونم

حس میکنم بخاطر بدنمه😐

من ک میخوام پشت کنکور بمونم ولی الانمم باید خیلی بخونم..اصلا اون نیم ساعت ک تموم میشه نمیتونم از جام ...

آها خب پشت کنکورم بخوای بمونی باید از الان بخونی پایه ات قوی باشه کارت راحت باشه

درکت میکنم واقعا چی میگی ولی پشت کنکور آدم مجبوره سختیا رو تحمل کنه🥲

🖤