2821
2789
عنوان

سردی معده

276 بازدید | 18 پست

خانما و  اقایون کشی سردی معده داشته من تازگیا فهمیدن سردی معده گرفتم چه طوری درمانش کنم میشه کمکم کنید

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

دکتر طب میگفت سکنجبین عالیه عرق نعنا و عسل

مرسی گلم یعنی عرق نعنا رو با عسل قاطی کنم بخورم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

علائمش چیه؟منم معدم اذیت میکنه

موقع خاب آب از دهانم خارج میشه بی حوصله هستم حالت تهوع دارم دستشوییم گلاب ب روت سفید رنگ هست ی موقع ها اسهال دارم ی دفع یبوست میگیرم بعضیا پرخورمیشند ولی من کم اشتها شدم سر معده میسوزه زبونم سفید هست 

دستور سکنجبین توی نت بزن گلم

ممنون عشقم 

منم همینا رو دارم یعنی سردی معدس؟

اره عزیزم من همش خابم عصبی هستم کلافه شدم 

درمانش چیه میدونی

عشقم ببین سیاه دونه بگیر مثلاً ۱۰ تا دونه رو بکوب با ی قاشق عسل بخور بعد اینک کندر بگیر اگ میتونی مثل آدامس بخور اگ نمیتونی با آب جوش بذار رو سمار دم بکشه وقتی ک حل شد با ی قاشق عسل بخور من دیشب خوردم اصلان تا صب ی قطره آب از دهنم خارج نشد

خیلی ممنونم از کمکت مرسی حتما انجامش میدم♥️

فدات گلم فقط هر روز نخوری هفته دو س بار چون زیادی خوردن هم ضرر داره😘

2824
2823
2791
2779
2792