2777
2789
عنوان

خورد شدن خودبه خودی وسایل شیشه ای

957 بازدید | 52 پست

چند دقیقه پیش از تو آشپزخونه صدای شکستن یه شیشه اومد...دیدم توی سبدی که کنارسینک توش ظرف میچینم یه ظرفی جوری خورد و خاک شیرشده که اصلا معلوم نیست چیه...ولی احتمال میدم کاسه بوده باشه...یعنی تو سبد بود خود به خود ترکید...خیلی عجیبه برام

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

این ماه برای منم چند بار پیش اومد خیره انشالله هرچی هست زده به ظروف

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

منم یه دست ظرف شیشه ای گرفته بودم اونم خود به خود میشکست نمیدونم از چی بود فکر کنم از جنیش بود الان فقط دو تا بشقاب غذا خوری ازش مونده

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم پیش اومده.لیوان روی اوپن خودبخود منفجر شد.میگن انرژی منفی  توی اون خونه زیاده.خدا از کسانی که جادو جنبل می کنن واسه دیگران نگذره.من که فکر میکنم دلیلش واسه خونه یرما همین بود

یه شب خواهرام خواب بودن سه ی نصف شب مهمونم داشتن تمام در های کابینت باز شدن دونه به دونه طرفا از بالا پرت میشدن  می افتادن و میشکستن تاکید میکنم همزمان نه دونه بدونه این میشکست بعد بعدی 

کلی ترسیدن و جیغ میکشیدن هیچ کس هم صدای جیغشونو نشنید

واسه منم پیش اومده.لیوان روی اوپن خودبخود منفجر شد.میگن انرژی منفی توی اون خونه زیاده.خدا از کسانی ...

خودمم چندروز پیش یه مطلبی خوندم که می‌گفت ممکنه چشم زخم باشه...یعنی یکی به شما حسودی می‌کنه...چند روز بعد میبینی خود به خود یه چیزی خورد میشه

ظروف شیشه‌ای که داخلش حباب داشته باشه ، این اتفاق براش میفته، ما تو شیشه ماشین هم داریم، خود بخود شیشه ماشین پودر میشه 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

ما جای گرمسیری زندگی می کنیم.اصلا لیوان سرد و گرم نشده بود.و تازه هم نشسته بودمش

ماهم سحر اصلا دست به کاسه نزده بودیم چه برسه به اینکه بخوام بشورم که سرد و گرم بشه

واسه منم پیش اومده.لیوان روی اوپن خودبخود منفجر شد.میگن انرژی منفی توی اون خونه زیاده.خدا از کسانی ...

درسته یکی از علتاش ممکنه وجود انرژی منفی باشه ، میگن سنگ نمک این انرژیها رو دفع می‌کنه 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

یه شب خواهرام خواب بودن سه ی نصف شب مهمونم داشتن تمام در های کابینت باز شدن دونه به دونه طرفا از بال ...

وای این دیگه عجیب نبود...وحشتناک بود