2777
2789
عنوان

موضوع خانوادگیه مشکلی پیش اومده

209 بازدید | 14 پست

ما چند تا خواهر شوهرم زنداداشم وخیلی باهم خوبیم مسافرت و هر جا همیشه باهم بودیم.جدیدا دو تا جاری ها شدیدا باهم دوست شدن روابطشان باهم بیش از اندازه شده تو خانواده مسئله ای پیش بیاد زنگ میزنن به هم آمار میدن تجزیه تحلیل میکنن غیبت میکنن.دیدم که میگم تو جمع میشینیم این دوتا بغل دست همن کلا یه جوری شدن همه هم فهمیدیم .اینا باعث فتنه و جدایمان شده انگار شدیم دو دسته واصلا خوشحال کننده نیست نمیدونم چطور بهشون حالی کنم که بذارن کنار ومث همیشه باهم باشیم فکرم خیلی درگیره .ازشون ناراحتم.جای من بودین چکار میکردین؟

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماکاری نکنین که باعث تحریک اونابشه بهشون بگین ماهمدیگه رودوست داریم ورازی نیستم پشت سرمون غیبت بشه خودتونم اصلاازبقیه جلوشون غیبت نکنین

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

زندگی تو بکن .. بی خیال .. انگار نیستن .. تو و بقیه مثل قبل باهم باشین .. انگار اتفاقی نیفتاده .. نا ...

دیه نمیتونم تو جمع تحملشون کنم.حیف شد

قاعدتا شما نمیتونید برای روابط بقیه تصمیم بگیرید مثلا بگید اینقدر باهم صمیمی نباشیدالان هرحرکتی بکنی ...

به داداشم گفتم که بگه واصلاح کنن رفته گفته والان طلبکارن که چرا غیبت کردم

شماکاری نکنین که باعث تحریک اونابشه بهشون بگین ماهمدیگه رودوست داریم ورازی نیستم پشت سرمون غیبت بشه ...

مرسی از پیشنهادت

حق داشتن خوبهرکسی ممکنه دلش بخاد با یه نفر صمیمی بشه صحیح نیست بقیه دخالت کنن

توطئه چی؟اون که به ما ربط داره.تو جمع نیش خند میزنن

توطیه؟؟؟ ایران و امریکایین مگه یکم حساس شدی عزیزم ولشون کن بذار هرجور خوشن همونجور باشن شماهم با خوا ...

😅.باشه مرسی

اينو بذار به عهده شعور خانوادت

اگه بي شعور باشن دنبال اينا ميرن اگر نه محلشون نميذارن

از من بشنو و انرژيتو الكي هدر نده و كار و راه خودتو برو اگه نه خودتم ميشي بازيچه اونا

اينا كه گفتمو يادداشت كن كه بعدا نگي كسي نگفت

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اينو بذار به عهده شعور خانوادتاگه بي شعور باشن دنبال اينا ميرن اگر نه محلشون نميذارناز من بشنو و انر ...

باشه مرسی از نظرت