2777
2789
عنوان

کسی که بگه بخاطرت مسلمون میشم

114 بازدید | 10 پست

چرت میگه بنظرتون یا نه 

اصلا این اسلام اوردن به درد میخوره؟ 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرت میگه

مگر اینکه وسط ادا در آوردن قلبا خوشش بیاد ایمان بیاره

اما بعید میدونم به درد بخوره بعد ازدواج خرش ک از پل گذشت میگه بیااااااه

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

کاتولیک مسیحی هلندیه

خب شما خودتون‌تصمیم‌تون چیه به نظرتون میشه‌ واقعا ؟ 

شما الان خودتون‌مسلمان هستین بر فرض مثال دیوانه‌وار عاشق یک فردی میشین بعد طرف بودایی هست  

آیا میتونین اعتقاد و مذهب چندین ساله خودتون تغیر بدین

و برین چند گانه پرستی کنین ؟  

خب اوکی ایشون مذهب شو تغیر داد اما آیا خانواده طرف اصلا اجازه میدند ؟ 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

آیا خانواده شما اجازه میدن اصلا با یک فرد کاتولیکی ازدواج کنین ؟ 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

هروقت تونستین به این سوالات پاسخ بدین میتونین مشکلتونم حل کنین 

آیا خانواده شما اجازه میدن اصلا با یک فرد کاتولیکی ازدواج کنین ؟

بشرطی که مسلمان بشه بله

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست...