2777
2789

اولین بار بود میخاستم از کیت استفاده کنم گفتم روشو برام بخون  نوشته فود یک هفته از موعود پریودیت گذشته باشه دقیقتر نشون میده بهش گفتم خب با امشب دو روز گذشته ازپریودی یک هفته نشده گفت نه منظورش اینکه وقتی پریود شدی یک هفته بعد از پریودیت  از کیت استفاده کنی هرچی بهش میگم داری اشتباه میگی یهو عصبی شد گفت باشه من بلد نیستم تو بلدی 

بعد گفت نمیدونم تو مغزت چی میگذره  گفتم  بله که تو نباید بلد باشی  مگه تو زنی که بخای بلد باشی   تو اصلا داستان د اشتباه فهمیدی حرفم نزن  بعد ک دید من عصبانیم دیگه چیزی نگفت توهرچیزی میخاد بامن بحث کنه بگه فقط خودش بلده نن خنگم من اشتباه میگم  حتی اگر بلد نیست  خودش داره اشتباه میکنه  قانعم نمیشه ک اشتباه میگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا خودتون بزرگ نشدید بچه نیارید کیت یک هفته بعد از غسل پریودی دقیق نشون میده دیگ نمیدونم حق با کدومت ...

اخه من اصلا پریود نشده بودم از پریودیم گذشته نشده بودم براهمین کیت گرفتم