2777
2789

انگار افسردگی بعد زایمان گرفتم سر کوچیکترین چیزا گریه میکنم الان به خاطر اینکه شوهرم زیاد بهم اهمیت نداد ناراحتم آنقدر گریه کردم چشمام باد کرده اصلا انگار دست خودم نیست خیلی حالم بده نمیدونم چه کنم 

عزززیزم♥️ 

تازه زایمان کردی؟

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی به اون خوشگلی و تن سالم داری گریه می کنی؟؟؟؟....می دونی من امروز به خاطر این که چون افسرده و بیمار شدم و خونه نشین شدم عکس بچه های کوچیک رو نگاه می کردم و گریه می کردم؟

با شوهرت صحبت کن بهش بگو دلم برات تنگ شده نیاز دارم باهام حرف بزنی 

اون نمیدونه باید خودت به روش بیاری میدونم سخته و ازش انتظار داری 

لطفا خودت پیش قدم شو بهش بگو همه چیو بگو زود زود بهم بگو دوست دارم هر روز بگو اصلا

تو گوگل بزن تجربه درمان افسردگی خودم مامانل نی نی سایت. اولین گزینه برات میاره. بخون و استفاده کن.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

باید درک تون کنه اینم نهایت هفت ماه تا نه ماه هست این فرایندنگران نباشین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شکر خدا روانشناسای الان یه جوری شدن راهنمایی درست که نمیدن هیچ..حال ادمو بدتر از قبل میکنن

مشاور رو نمیتونم بهت پیشنهاد بدم..

اما..

میتونم چند تا پیشنهاد کاربردی بدم

یک

حذف مواد غذایی با طبع سرد زیاد مثل برنج خالی بدون شوید و .. خیار و گوجه و لبنیات..حتما میگی بچه شیر میدم بدنم کم میاره.. به جای لبنیات بادوم بخور.. گرونه.. لبنیات بخور ولی با گرمی.. مثلا شیر با دارچین.. خرما.. ماست با موسید و پودر سیر و نعنا و.. لبنیات خالی..نخور

آجر داغ کن بشین روش.. رحمت گرم میشه..یه کم رحمت راه میوفته بهتر میتونه هورمون هاتو تنظیم کنه

ورزش رقص و.. خون رو به جریان میندازه سردی رفع میشه سردی رفع شه یعنی خداحافظ افسردگی و بیماری

هم صحبتی با بستگان و دوستان و همسایه و... زن ها عاشق جمع و هم صحبتی و تبادل انرژی اند.. البته با اونایی که انرژی مثبتن و دوستت دارن بیشتر

با مادر خواهر دوست ..هرکی.. بزن بیرون.. هوا به سرت بخوره.. چیزای کوچولویی که حالتو خوب میکنه رو نادیده نگیر..مثلا خوردن یه بستنی و قدم زدن با خواهرت.. یا خریدن یه رژ مورد علاقه ات..خریدن یه گیره سر..

اگر مذهبی هستی که الان ماه رمضونه همه ی مساجد و حسینیه ها فعالیت دارن میتونی بری استفاده کنی و سبک شی..فقط کافیه یه لباس و پوشک و یه پتو برای بچه برداری..

موزیک ملایم بی کلام گوش بده

کف پاتو حنا و نمک مخلوط کن بزار تا چند ساعت بمونه.. نایلون کن تو پات جوراب بپوش که جایی کثیف نشه.. سموم بدنتو میکشه بیرون سرحال میشی

تا میتونی از گوشی دور شو.. امواجش هم برای خودت هم بچه بد هست ..اصلا اخبار و چیزای استرسی رو دنبال نکن..

قرآن بخون..

گریه نکن.. شیرت تلخ میشه..بچه گناه داره

تو جاهای خاکی و سنگی و.. پا برهنه راه برو امواج منفی تخلیه میشه

روغن های طبع گرم مثل سیاه دانه و زیتون و.. به شقیقه ات بمال

خود سیاه دانه بخور یه کم ؛خرما مادر رو صبور میکنه بخور ..گوشت گوسفندی اگر توان مالی دارید بخور گوشت گوساله و مرغ و ماهی سردی هست نخور بلدرچین گرمی هست بوقلمون و کبوتر و شترمرغ و.. گرمی هست میتونی بخوری

هرچی بیشتر گرمیجات بخوری و ورزشی کنی که تپش قلبت بره بالا حالت سریع تر خوب میشه

شکر خدا روانشناسای الان یه جوری شدن راهنمایی درست که نمیدن هیچ..حال ادمو بدتر از قبل میکننمشاور رو ن ...

ممنون عزیزم وقت گزاشتی این همه تایپ کردی چشم حتما طبق همین دستور پیش میرم انشاالله که خوب بشم 🌹❤️

باید درک تون کنه اینم نهایت هفت ماه تا نه ماه هست این فرایندنگران نباشین

تو بارداری خیلی خیلی خوب بود الانم خوبه ولی نه مثل اون موقع البته تقصیر خودمه بهش گفتم مشکوک میزنی این همه محبت میکنی نکنه کسی رو پیدا کردی میخوای لو نری ...

تو بارداری خیلی خیلی خوب بود الانم خوبه ولی نه مثل اون موقع البته تقصیر خودمه بهش گفتم مشکوک میزنی ا ...

پس درکت نمیکنه کاری ب تقصیر شما نداره چون شرایط تون عادی نیست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.