2777
2789
عنوان

از وقتیکه شوهرم بهم گفت که

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم ۳ماهه زایمان کردمبیا باهم لاغر بشیم

ببین ی چیزی بگم...شاید تو تاپیکای قبلمم باشه..ی زمانی ۵۹کیلو بودم اون وقتام ایراد گیگرفت میگفت جاقی..این۱۲سال زندگی مشترکو ب کامم زهر کرد..الانکه توچاقترین حالت ممکنم..ولی چراقبلنا که اندامم خوب بود،چرا پارسال که ۷۴بودم و بازم کلی قشنگتر بودم،چرا اون وقتا همش میزد توسرم که چاقی و مسخرم میکرد؟شاید توکف دختر خاله های اشغال ترکه ایش هست..یادمه اوایل عقدکردگیم ی مانتو مشکی پوشیدم برامهمونی،بعد گفت هااان حالا لاغرترنشون میدتت مثل اونا شدی،درحالیکه اونا خیییلی ریز نقش و ظریفن من خودمو بکشم استخون بندیم درشته

اسی خوابم میاد اومدم بگم برم.

من ۸۵ بودم . یکم اراده کن کم بخور، پیاده روی کن، سالم خوری کن، خوب بخواب، خوابم خیلی تاثیر داره. و اینکه تا دو سالگی بچه ات به وزن قبلی برمیگردی... غصه نخور منم خیلی فکر و خیال میکردم...  این دوران سخته ولی میگذره

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

عزیزم دو تا حالت داره

یا بشینی هی حرفش رو تکرار کنی و اعتماد بنفستو نابود کنی و بگی من زشتم و چاقم و ...

یا برنامه بریزی و تو یه بازه زمانی مشخص به اندام ایده آل برسی

ببین کدومش حال دلت رو بهتر میکنه همونو انجام بده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

اتفاقا باید از خودت تعریف کنی... بگی زایمان کردم.... این بچه خوشگل ۹ ماه تو شکمم بوده... بخاطر اینکه تو بابا بشیهیکلم بهم ریخت ولی بازم اطرافیان دوستام میگن خوشگلی،،، تپل نازی هستی، خوش بحال شوهرت .... از این چیزها... بعد یواشکی رو هیکلت کار کنی... آنقدر هر روز گاهی به گاه از خودت پیشش تعریف کن تا تو مغزش فرو بره،،،،  

فکر نکن بگی آره چاقم مایه خجالتتم  ، اون عذاب وجدان میگیره ها.... نه تازه بدتر به خودش می گه ببین خودشم قبول داره داغونه 

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
فکر کرد داری مسخرش میکنی بعد اینو گفت

اره خودش اینو گفت..بعدمن گفتم حیف که لیاقت دوست داشتنتو نداری،من هیچوقت عیبای تورو ندیدم و مسخرت نکردم الانم داشتم کلی تودلم ذوقتو میکردم...

اتفاقا باید از خودت تعریف کنی... بگی زایمان کردم.... این بچه خوشگل ۹ ماه تو شکمم بوده... بخاطر اینکه ...

دیگه حالم ازش بهم میخوره..کلی بدی بهم کرده این یکیشه..برام مهم نیست چی فکر کنه درموردم روزبه روز دارم ازش زده تر میشم..نمیخامم دیگه به این اندام دست بزنه

هی الکی نامحسوس بگوفلا جاخوندم زن های تپل نمی دونم فلان ترن... 

پژوهش جهانی بوده مردها زن تپل بیشتر دوست دارن فقط تحت تأثیر رسانه و تبلیغات الان لاعری مد شده وگرنه مردها س . ک . س با زن تپلبیشتر دوست دارن... ازین چیزها بگوکه هوا برش نداره....  بعد زیر زیرکی رو خودت کار کن. ورزش و رژیم برای سلامتی خودت

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
شما کلی قد بلندتری..من ۲۳کیلو اضافه وزن دارم..لباسم اکثر پیجا زدن فری سایز تا سایز ۴۴

رژیم فست بگیر... البته اگر شیر میدی یکم سختت میشه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸