اون چی گفت؟....عزیزم حرفش بد بوده اما تو به زودی همون دختر خوش هیکل قبل می شی....تازه زایمان کردی و خیلی طبیعیه ورم و چاقی....غذاهای مقوی و کم کالری بخور
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مردها واقعا بدون مزه مزه کردن حرفشون حرف می زنن....باهاش سرسنگین باش ولی خودت رو ناراحت نکن اصلا ...از حرصش که فکر کردی مسخره اش کردی این جوری بهت گفته
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
سعی کن به خودت بیایی سالم خوری کنی میدونم دلت شکسته منم خیلی ها بهم حرف زدن ولی به خودم اومدم ورزش و رژیم گرفتم لاغر شدم البته اعتماد به نفسم هم زیاد شد از وقتی لاغر شدن
از دلت در نیاورد؟ سرسنگین باش باهاش ولی تلاشتو بکن لاغر شی ورزش کن حتما مردا خیلی واسشون مهمه نمیفهمن بابا نه ماه بچه تو شکمت بوده نباید اینطوری باهات حرف میزد ازش انتظار عذر خواهی داشته باش و بهش محل نده تا خودش بیاد سمتت بعدشم باهاش حرف بزن بگو میخوام ورزش کنمو اینا زمان میبره تا به خالت قبل زایمان برگرده
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ