2777
2789
عنوان

از وقتیکه شوهرم بهم گفت که

635 بازدید | 53 پست

اندامت خیلی داغونه و یفکری بکن اعصابم بشدت بهم ریخته..چاقم..۱۰ماه از زایمانم میگذره بسکه مریضی کشیدم نتونستم زود سرپاشم هنو براخیلی کارا بدنم ضعیفه بزور مولتی و اینا دیگه مریض نشدم خداروشکر یعنی میگم نشد برم سراغ رژیمو ورزش  ..دوسه روز پیش نگاش میکردم و برای قیافش تودلم ذوق میکردم و خندیدم..فک کرد دارم مسخره میکنم گفت پاشو خودتو جمع بااین هیکل داغونت وقتی میخندی مثل... میلرزه خیلی داغونی برو ی فکری بحال چاقیت بکن..منم لال شدم اون لحظه،قبول دارم چاقم..ولی،نمیدونم چرا دلم شکسته،هی میشینم به اندامم فک میکنم،دوبارم خاسته بیاد طرفم نذاشتم از حرفش عمیقا ناراحتم،بهشم امشب گفتم میدونم خجالت میکشی تومهمونیاتون بافامیلای لاغرت منو ببری من امسال هیچ خرید عید لباسی نمیخرم ی چادر سرم میکنم مثل زنداییت ی گوشه میشینم..چون نه لباسی برام پیدامیشه بشه هم اعتماد بنفسشو ندارم..وزنم ۸۳ قدم ۱۶۰ اینو گفتم هی نپرسید..

هم وزن منی شما..چطور برای شما لباس پیدا نمیشه من قدم ۱۷۶... ...به جای این حرفا به همسرت برو باشگاه بدنتو بساز

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون چی گفت؟....عزیزم حرفش بد بوده اما تو به زودی همون دختر خوش هیکل قبل می شی....تازه زایمان کردی و ...

هیچی لال مونی گرفتع گفت باهات رو عصبانیت ی چیزی گفتم..گفتم آدما توعصبانیت دق دلیشونو خالی میکنن...

هم وزن منی شما..چطور برای شما لباس پیدا نمیشه من قدم ۱۷۶... ...به جای این حرفا به همسرت برو باشگاه ب ...

شما کلی قد بلندتری..من ۲۳کیلو اضافه وزن دارم..لباسم اکثر پیجا زدن فری سایز تا سایز ۴۴

هیچی لال مونی گرفتع گفت باهات رو عصبانیت ی چیزی گفتم..گفتم آدما توعصبانیت دق دلیشونو خالی میکنن...

مردها واقعا بدون مزه مزه کردن حرفشون حرف می زنن....باهاش سرسنگین باش ولی خودت رو ناراحت نکن اصلا ‌...از حرصش که فکر کردی مسخره اش کردی این جوری بهت گفته

قربونت برم، حرفشون واقعا زشت بود، مرد هست برای خانم توپور له له میزنه شوهرت قدرتو نمیدونه 

توهم همینو انگیزه کن برای کاهش وزن 

نه فقط بابت حرف ادم قدرنشناس بابت سلامتی 🥹💕

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

عزیزم منم بعد زایمان دومم ۸۰ کیلو شده بودم 

اپ کرفس ( کالری شماری ) و ورزش در خانه نصب کردم

در عرض یک سال و نیم ۲۶ کیلو کم کردم 

اصلا نگران نباش به امید خدا تو هم میتونی

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

سعی کن به خودت بیایی سالم خوری کنی میدونم دلت شکسته منم خیلی ها بهم حرف زدن ولی به خودم اومدم ورزش و رژیم گرفتم لاغر شدم البته اعتماد به نفسم هم زیاد شد از وقتی لاغر شدن

از دلت در نیاورد؟ سرسنگین باش باهاش ولی تلاشتو بکن لاغر شی ورزش کن حتما مردا خیلی واسشون مهمه نمیفهمن بابا  نه ماه بچه تو شکمت بوده نباید اینطوری باهات حرف میزد ازش انتظار عذر خواهی داشته باش و بهش محل نده تا خودش بیاد سمتت بعدشم باهاش حرف بزن بگو میخوام ورزش کنمو اینا زمان میبره تا به خالت قبل زایمان برگرده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ