2777
2789

۳ ماه دیگه میشم ۲۲ ساله ... دانشجو معلمم ... تک دخترم... ۳ سال پشت کنکور بودم و توو خونه خودمو حبس کردم تا امسال قبول شدم.... به خاطر همین اصن کسی نمیدونه من وجود خارجی دارم و آنچنان خواستگار نداشتم تا الان ...

راستش من تا ۲۵ سالگی قصد ازدواج نداااارم.... 

ولییییییییییییییی 

اینجا اینقدر تایپیک دیدم که دخترایی که ۴۰ سالشونه و هنوز ازدواج نکردن و ناراحتن و ... 

از اون موقع همش استرس و اظطراب دارم که آینده ام چی میشههههه ... 

همش دارم بهش فکر میکنم ... همش استرس دارم.... 

بگیدددد چیکار کنم تا حالم خوب بشه ؟

آخه چرا باید استرس ازدواجم بهم اضافه بشع ؟؟ هعیییییی💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اینم فکر کردی که اصلا چرا باید آدمی ازدواج کنه؟ واقعا واجب نیست... خیلی‌ها ازدواج نمی‌کنن و خوب و خوش و راحتن زندگی مجردی واقعا آسون‌تر و بهتر از متاهلی هست ولی بستگی به روحیه خودت داره

دانشجو 

حالا فعلا تازه رسیدی به هدفت‌ درستو بخون یه نفسی بکش چالش جدید به خودت اضافه نکن پشت کنکور بودن خودش پراز تنش هست فعلا استراحت کن نترس هنوز سنی نداری اونی هم بخوای میاد رشتت‌ هم خودش جذب می‌کنه به سر و وشعتم برسی جاهای شلوغ بری میاد حتما

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
نگران نباش معلما رو بخاطر پولشونم شده میگیرن حواست باشه با چشم باز انتخاب کنی حقوقت رو بگیری

به خاطر پول ؟ 

ای کاش یه انسان خوب سر راه همه دخترا قرار بگیره ...😅💔

به اینم فکر کردی که اصلا چرا باید آدمی ازدواج کنه؟ واقعا واجب نیست... خیلی‌ها ازدواج نمی‌کنن و خوب و ...

عزیزم راجب امضات سوال داشتم 

بنظرت کسی می‌تونه ذاتا استعداد فیلمنامه نویسی داشته باشه و فیلمنامه خفن بنویسه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بترس از اون روزی که با یک ازدواج کنی و همش تو خونه باشی و حسرت مجردی رو بخوری نه اینکه ترس از مجرد بودن داشته باشی

بعدشم ازدواج علاوه بر هزینه سختی های خودشو فکر یه آدمی که نمیشناسی یدفعهای بشه خانوادت هم باید مراقبش باشی هم باید بهش غذا بدی کلا خیلی دنگ و فنگ داره مجردیت رو بکن هنوز خیلی جوونی