imhamam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9769 عنوان پیانو 159 بازدید | 20 پست نظرتون راجب پسرای هنرمند چیه پسری که پیانو یا ارگ میزنه خیلی رمانتیک و احساسی آن معمولاروحیه لطیفی دارن 1403/12/20 | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57204 کلا کسی که هنری بلده روحش خیلی قشنگ و لطیف هست پسر خود هم داره پیانو آموزش میبینه هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
imhamam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9769 کلا کسی که هنری بلده روحش خیلی قشنگ و لطیف هست پسر خود هم داره پیانو آموزش میبینه نامزدمم پیانو میزنه خیلی رمانتیکه ولی حرفایی که از بقیه شنیدم اینه که هنرمندا تنوع طلبن همین موضوع خیلی ذهنمو درگیر کرده
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4475 نامزدمم پیانو میزنه خیلی رمانتیکه ولی حرفایی که از بقیه شنیدم اینه که هنرمندا تنوع طلبن همین موضوع خ ... چه ربطی داده خواهر 入学試験を待っています
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57204 نامزدمم پیانو میزنه خیلی رمانتیکه ولی حرفایی که از بقیه شنیدم اینه که هنرمندا تنوع طلبن همین موضوع خ ... ذات آدمها به هیچی ارتباط نداره نه شغل نه تحصیلات نه هنر و ... هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
yas_e_to عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 3703 استادای موسیقیم اصلا اینجوری نبودن البته میشه حق داد همش درگیر زندگی و کارن بیشتر دنبال درآمد بیشترن تو این اوضاع
imhamam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9769 چه ربطی داده خواهر نمیدونم یکی میگفت احساسی و تنوع طلبن☹️یه استرسی گرفتم
imhamam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9769 استادای موسیقیم اصلا اینجوری نبودن البته میشه حق داد همش درگیر زندگی و کارن بیشتر دنبال درآمد بیشترن ... چجوری بودن؟
yas_e_to عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 3703 چجوری بودن؟ بیشتر پول براشون مهم بود درصورتیکه من دوس داشتم راجع به هنر صحبت کنیم خب از موسیقی نمیشه درآمد بالایی داشت نامزدتون تدریس میکنه؟
yas_e_to عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 3703 نمیدونم یکی میگفت احساسی و تنوع طلبن☹️یه استرسی گرفتم نه بابا من همکلاسی پسر داشتم خیلی بچه های مهربون و گلی ان نگران نباش ذات باید پاک باشه اصلا ربطی نداره به این چیزا
imhamam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9769 بیشتر پول براشون مهم بود درصورتیکه من دوس داشتم راجع به هنر صحبت کنیم خب از موسیقی نمیشه درآمد بالای ... نه عزیزم تدریس نمیکننولی همین که گروه موسیقی دختر پسر دارن ناراحتم و اینکه کلا زیاد ازش حمایت نمی کنم و بیشتر تو فاز مخالفتم باهاش به نظرت ازم زده میشه؟دلم میخواد باهاش لج نکنم و باهاش کنار بیام و بگم به منم یاد بده ولی خب نمیتونم حس میکنم علاقه ای به موسیقی ندارم
imhamam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9769 نه بابا من همکلاسی پسر داشتم خیلی بچه های مهربون و گلی ان نگران نباش ذات باید پاک باشه اصلا ربطی ندا ... وای از این همکلاسی های دخترش ناراحتم😭😂
yas_e_to عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 3703 نه عزیزم تدریس نمیکننولی همین که گروه موسیقی دختر پسر دارن ناراحتم و اینکه کلا زیاد ازش حمایت نمی ک ... دیگه وقتی میری سمت موسیقی معتادش میشی و هیچی ام جز موسیقی نمیتونه حالتو خوب کنه اگه بخوای باهاش مخالفت کنی اسیب میزنه به رابطتون همراهیش کن بنظرم چه اشکالی داره یاد بگیری بری تو گروه اون موقع خودت میبینی چقدر فضا رفاقتی و خوبه دیگه این افکار پاک میشه از ذهنت