2777
2789

کلا کسی که هنری بلده روحش خیلی قشنگ و لطیف هست 

پسر خود هم داره پیانو آموزش میبینه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا کسی که هنری بلده روحش خیلی قشنگ و لطیف هست پسر خود هم داره پیانو آموزش میبینه

نامزدمم پیانو میزنه خیلی رمانتیکه ولی حرفایی که از بقیه شنیدم اینه که هنرمندا تنوع طلبن همین موضوع خیلی ذهنمو درگیر کرده

نامزدمم پیانو میزنه خیلی رمانتیکه ولی حرفایی که از بقیه شنیدم اینه که هنرمندا تنوع طلبن همین موضوع خ ...

ذات آدمها به هیچی ارتباط نداره نه شغل نه تحصیلات نه هنر و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نمی‌دونم یکی میگفت احساسی و تنوع طلبن☹️یه استرسی گرفتم

نه بابا من همکلاسی پسر داشتم خیلی بچه های مهربون و گلی ان 

نگران نباش ذات باید پاک باشه اصلا ربطی نداره به این چیزا

بیشتر پول براشون مهم بود درصورتیکه من دوس داشتم راجع به هنر صحبت کنیم خب از موسیقی نمیشه درآمد بالای ...

نه عزیزم تدریس نمی‌کنن

ولی همین که گروه موسیقی دختر پسر دارن ناراحتم و اینکه کلا زیاد ازش حمایت نمی کنم و بیشتر تو فاز مخالفتم باهاش به نظرت ازم زده میشه؟

دلم میخواد باهاش لج نکنم و باهاش کنار بیام و بگم به منم یاد بده ولی خب نمیتونم حس میکنم علاقه ای به موسیقی ندارم

نه عزیزم تدریس نمی‌کننولی همین که گروه موسیقی دختر پسر دارن ناراحتم و اینکه کلا زیاد ازش حمایت نمی ک ...

دیگه وقتی میری سمت موسیقی معتادش میشی و هیچی ام جز موسیقی نمیتونه حالتو خوب کنه اگه بخوای باهاش مخالفت کنی اسیب میزنه به رابطتون 

همراهیش کن بنظرم چه اشکالی داره یاد بگیری بری تو گروه اون موقع خودت میبینی چقدر فضا رفاقتی و خوبه دیگه این افکار پاک میشه از ذهنت