2777
2789

بهش اعتراف کردم که دوسش دارم گف نه ولی اگه جلو چشمش باشم از زیر عینکش منو نیگاه میکنه یه جوری نیگاه میکنه که من نفهمم

خاهشا اونایی که میگن چرا اعتراف کردی نیان

به نظرتون چرا نگاه میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواد بینه نگاهش می کنه یا نهتا اون حس خوبی که یه دختر ازش خوشش میاد ارضا بشه و عقدش برطرف بشه

همینو می خواستم ادبی تر بنویسم

حالا لفظ عقده درست نیست خوشش میاد که یکی ازش خوشش بیاد

همینو می خواستم ادبی تر بنویسمحالا لفظ عقده درست نیست خوشش میاد که یکی ازش خوشش بیاد

درسته 

من چون زخم خورده هستم 

اینطوری گفتم 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

میخواد بینه نگاهش می کنه یا نهتا اون حس خوبی که یه دختر ازش خوشش میاد ارضا بشه و عقدش برطرف بشه

چند بارم بهش گفتم گفته نه ولی چرا نگام میکنه عقده ندارم شنیدم چند تا دختر دیگه ام دوسش داشتن گفته نه

خیلی یا اون یا مرگ

اینو بهت میگم 

به حرفم گوش کن 

یه مدت محلش نذار

ببین چی میشه 

اون اگر بفهمه ازش دل کند‌ی 

کشیده میشه سمتتت 

اصلاا نگاهش نکن محلش نده 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

اینو بهت میگم به حرفم گوش کن یه مدت محلش نذارببین چی میشه اون اگر بفهمه ازش دل کند‌ی کشیده میشه سمتت ...

یه بارم نیگام کرد دماغشو اینجوری کوچولو کرد لبخند زد بهم ولی دید من نگاه میکنم زود جدی شد