talayiii مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 265 عنوان چرا خونریزی تو حاملگی ولم نمیکنه😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 20 پست هفته ۲۳ هستمامپول و شیاف و اسنراحت بازم خونریزی😰😰😰 تو انومالی هماتوم نشون داد ...خونریزی قرمز روشن یا لکه صورتی و قهوه ای ...همچنان ادامه داره البته بدون درد هست ولی کلافه شدممممممکی تجربه داره کمممممممممک 😰😰😰😰 1403/12/20 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریماه۴۶۵۴ عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 6085 نه اصلا ببین اگه قندت بالا نیست نشاسته حل شده تو آب سرد (نصف قاشق چایخوری)شیره انگور باز یه قاشق تو آب سرد و میوه به اینا برا قطع لکه بینی خیلی مفیده غذا و نوشیدنی داغ هم نخور
talayiii مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 265 ببین اگه قندت بالا نیست نشاسته حل شده تو آب سرد (نصف قاشق چایخوری)شیره انگور باز یه قاشق تو آب سرد و ... نه قندم بالا نیس اتفاقا اوایل به و سیب میخوردم ..از ماه چهارم اینجور شدم زود ب زود خونریزی میشه... قبلش کلا سه چهار بار شده بود .ممنون از شما
فریماه۴۶۵۴ عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 6085 نه قندم بالا نیس اتفاقا اوایل به و سیب میخوردم ..از ماه چهارم اینجور شدم زود ب زود خونریزی میشه... ق ... خواهش میکنم حتما هم از توالت فرنگی استفاده کن و سعی کن یبوست نباشی
talayiii مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 265 متنفرم ازش خودم تا شش ماهگی داشتم 😢 چند روزه وارد شش ماه شدم و قط شده وقتی فعالیتم زیاده لکه بینی رو دارم با رگه خونی جزیی..
فریماه۴۶۵۴ عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 6085 چند روزه وارد شش ماه شدم و قط شده وقتی فعالیتم زیاده لکه بینی رو دارم با رگه خونی جزیی.. فعالیت زیاد نداشته باش تا خوب بشه
talayiii مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 265 فعالیت زیاد نداشته باش تا خوب بشه خودمو چشم زدم امشب افتادم خونریزی باز واقعا دیگه اعصابم نمیکشهدندون درد میزنه سردرد میگیرم و خونریزی و...😩😩😩