2777
2789

ترفندم برای مرتب موندن خونه و اتاقم اینه وسایل اضافه نگه نمی دارم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

همه فکر میکنن حلیم بادمجون خیلی سخته اما من حتی با اسکلت مرغ هم حلیم بادمجون درست کردم و عالی شده

لباس کهنه هام که بدرد بخشیدن هم نمیخوره رو میکنم دستمال آشپزخونه و بعدم ميندازم دور. بدون اینکه بشورم و هم آب حروم بشه و هم دست درد بگیرم

حبوبات رو خیس میکنم و بعدم میپزم و میذارم فریزر و همینطور کوفته قلقلی و کلم سرخ کرده که اگه مهمون یهویی برای شام و ناهار برام بیاد اذیت نشم

یا لوبیا سبز و گوشت چرخی و رب میپزم و فریزری میکنم که اگه مهمونی اومد سریع لوبیا پلو بذارم

توی کله پاچه حتما نخود بریزین طعمش رو خیلی خوشمزه تر میکنه

سیب های درجه 2و3 که ارزون ترن رو میخرم هم شیره سیب میگیرم هم سرکه سیب و جفتشون هم عالی میشن

امسال گل زعفرون خریدم و خودم زعفرون خشک کردم هم خیلی بصرفه تر بود هم عطر و رنگ بی نظیری داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان