2777
2789
عنوان

سردرد

35 بازدید | 2 پست

من چن وقتیه سردرد دارم وقتی سرم درد میگیره تخم چشامم درد میگیرن و یا گاهی اوقات چشام به نور زیاد واکنش میده درد میگیره شدید و باعث میشه سردرد شدید هم‌بگیرم ولی اصلا تاری دید ندارم میتونه سردردم از چشام باشه مثلا چشام ضعیف باشه؟

بله، ممکنه که مشکل چشمی باعث سردرد شما بشه. بعضی از مشکلات چشمی که می‌تونن باعث این علائم بشن شامل:

🔹 ضعیفی چشم (نزدیک‌بینی، دوربینی، آستیگمات) – وقتی چشم‌ها برای دیدن تلاش زیادی می‌کنن، عضلات چشم خسته می‌شن و این می‌تونه باعث سردرد و درد چشم بشه.
🔹 خستگی چشم دیجیتالی – اگه زیاد به صفحه‌های نمایش (موبایل، کامپیوتر) نگاه می‌کنید، چشم‌هاتون ممکنه دچار فشار بشن.
🔹 میگرن چشمی – اگه به نور حساس شدید، این می‌تونه نشونه‌ای از میگرن باشه، مخصوصاً اگه همراه با سردرد شدید باشه.
🔹 افزایش فشار داخل چشم (گلوکوم) – این یه مورد جدی‌تره که باعث درد چشم و سردرد می‌شه، ولی معمولاً تاری دید هم ایجاد می‌کنه.

✅ اول از همه یه معاینه چشم برید تا مشخص بشه مشکل چشمی دارید یا نه.
✅ اگه زیاد با گوشی یا کامپیوتر کار می‌کنید، بعد از هر ۲۰ دقیقه، ۲۰ ثانیه به یه جای دور نگاه کنید.
✅ توی نور زیاد از عینک ضدنور یا فی لتر نور آبی استفاده کنید.
✅ اگه میگرن دارید، از نورهای خیلی شدید دوری کنید و به تغذیه و خواب خودتون توجه داشته باشید.

اگه این سردردها ادامه دار شد یا شدیدتر شد، حتماً یه متخصص مغز و اعصاب هم ببینید.

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا

بله، ممکنه که مشکل چشمی باعث سردرد شما بشه. بعضی از مشکلات چشمی که می‌تونن باعث این علائم بشن شامل:� ...

ممنونم متخصصم رفتم ولی گفته باید ام ار ای بگیری ولی من تازه ارتودنسی وصل کردم نمیتونم بگیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان