مجردا بگن معیاراشون برای ازدواج چیه؟چه چیزی الویت داره و حاضر نیستن ازش کوتاه بیان؟متاهل ها هم لطفا بگن معیاراتون برای ازدواج چی بود؟اخرش کی رو قبول کردین؟ایا معیارای قبلیتون درست بوده یا نه بعد از ازدواج نظرتون عوض شده و به نظرتون چیزای دیگه مهمه؟
معيارامو يادم نيست چون دوست بوديم سنمون كمتر بود بعدش ازدواج كرديم.تنها چيزي كه خيلي مهم بود واسم اين بود كه مو داشته باشه😂😂😂😂همه دوز پسراي قبليم چچل بودن🙈🙈🙈😄😄😄
اخلاق خوب و چشم و دل سیر بودن... متشخص بودن ...احترام گذاشتن و ادب و روابط اجتماعی و خانواده و اصالت ... درک و شعور ...مهربون بودن... بعدش تحصیلات و بقیه چیزا
وای منکه یه چیز دیگه بود معیارام کلا ولی یه چیز دیگه قسمتم شد از کل معیارام فقط رفیق باز نبودنش و خانواده دوست بودنش برام موند ولی بازم خداروشکر خوبه ولی هیچ کدوم از معیارامو نداره
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم