2777
2789
عنوان

معیاراتون چی بود و چی شد؟

368 بازدید | 33 پست

مجردا بگن معیاراشون برای ازدواج چیه؟چه چیزی الویت داره و حاضر نیستن ازش کوتاه بیان؟متاهل ها هم لطفا بگن معیاراتون برای ازدواج چی بود؟اخرش کی رو قبول کردین؟ایا معیارای قبلیتون درست بوده یا نه بعد از ازدواج نظرتون عوض شده و به نظرتون چیزای دیگه مهمه؟

کریستیانو رونالدو = علیرضا خمسه😪😪😪😪😪😪😪😪😪😂😂😂😂😂😂😂😂از نظر قیافه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معيارامو يادم نيست چون دوست بوديم سنمون كمتر بود بعدش ازدواج كرديم.تنها چيزي كه خيلي مهم بود واسم اين بود كه مو داشته باشه😂😂😂😂همه دوز پسراي قبليم چچل بودن🙈🙈🙈😄😄😄

معيارامو يادم نيست چون دوست بوديم سنمون كمتر بود بعدش ازدواج كرديم.تنها چيزي كه خيلي مهم بود واسم اي ...

مو رو که الان کاشت میزنن تموم😁😁😁😁😁😁

برادر منم تا نامزد کرد رفت مو کاشت

وای منکه یه چیز دیگه بود معیارام کلا ولی یه چیز دیگه قسمتم شد از کل معیارام فقط رفیق باز نبودنش و خانواده دوست بودنش  برام موند ولی بازم خداروشکر خوبه ولی هیچ کدوم از معیارامو نداره

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم