2777
2789
عنوان

متنفرم از این خونههه تحمل ندارم

181 بازدید | 26 پست

به ی سری دلایل خونه مادر پدرم زندگی میکنیم 

و این خونه خیلی سوسک داره یعنی از راه چاه میان تابستون ک تو آشپزخونه فاجعه ولی الان ک زمستانه هم باز ۱ ۲ تا در ماه پیدا میشنننن

الان نشسته بودم درس می‌خواندم تو گلخونه ی سوسک دیدم بابام اومد زد روش افتاد تو گلا

الان نمیدونممم ی استرسی دارم براش میترسم پیداش شع

کییی میشه من برمممم تازه تو آشپزخونه فرض کن تابستون تو ظرفو🙃💔وای لعنتتتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذهنت عوض شه خونه برات قشنگ میشع

وا چرا برا سوسکا 

من از سوسکککک مثل سگ میترسم فقط کافیه ببینم جیغ بزنم😂

الان با لرز نشستم میترسم پیدا شده می‌خوام من درسمم بخونم

وای تروقران نگوووو😭😭😭😭😭

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

وا چرا برا سوسکا من از سوسکککک مثل سگ میترسم فقط کافیه ببینم جیغ بزنم😂الان با لرز نشستم میترسم پیدا ...

شاید سوسک از تو خوشش میاد میدونستی یه دلیل علمی میگن وقتی داری پیشرفت میکنی حیونا بهت نزدیک میشن

سم بزن هیج جا مثل خونه پدر و مادر نمیشه مگر اینکه دستت تو جیب خودت باشه تماااااااام

دقیقا ما خونه مون یکی از اینا نداشت الان میترسم بخوابم 

تا چند ماه دیگه میریم وای کاش تا تابستون نکشه 

فرض کن نصف شب پاشی آب بخوری سوسک رو اوپن و ظرفشویی باشهععع استخدام افتضاح شد تو این خونه

شاید سوسک از تو خوشش میاد میدونستی یه دلیل علمی میگن وقتی داری پیشرفت میکنی حیونا بهت نزدیک میشن

من از این پیشرفتها ۱۰۰ سال نمی‌خوام😂

ن جدی من خیلی میترسم از هیچی مثل این لعنتی نمیترسم

وای تروقران نگوووو😭😭😭😭😭

فرض کن تو تابستون پاشی بری آشپزخونه آب بخوری ی سوسک رو اوپن یکی هم رو سینک باشه 💔😂

فرداشم با اون ظرفیت عذاااا بخوری یعنی از جهنم بد تره بخداااا نمی‌کشم دیگه من ک اصن اشتهام کوررههه

فرض کن تو تابستون پاشی بری آشپزخونه آب بخوری ی سوسک رو اوپن یکی هم رو سینک باشه 💔😂فرداشم با اون ظر ...

نگوووووو تورو قراننننن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

نترس اگه تو از کسی یا چیزی بترسی بهت ضربه میزنه ناز کن

وا یعنی چی ناز کن ؟برا سوسک اخه؟ی سری حمام بودم دقیقا رو سقف جلو در بود داشتم تو حموم خفه میشدم و گریه میکردم تا نصفه شب نمیتونم بد جور فوبیا دارم