2777
2789
عنوان

چجور روم بشه بگم پول ندارم

156 بازدید | 5 پست

من‌چشمام ضعیفه بیمه تکمیلی داشتیم شوهرم گفت برو عینک بگیر با بیمه تکمیلی بیمه تکمیلی امسالمون درست و حسابی نیست یه جا میریم میگه شما زیر مجموعه فولادین قبول نمیکنه یه جا میگه شما زیر مجموعه فولاد نیستین عینک فروشی که رفتیم گفت با فوالاد قرارداد نداربم گفتم خب چک کنین اگه اوکی هست که زیر مجوعه فولاد نیستیم تا‌من بیام عینک بگیرم گفت اوکی روز خرید عینکم گفتم چک کنین گفت بله و من دوتا عینک یکی افتابی و یکی طبی گرفتم یعنی دادم عینک طبی برام بسازن که شد دوتاش ۷.۵ و قرار شد از بیمه کم کنن حالا امشب زنگ زده گفت بیمه رد کرده شما زیر مجموعه فولادین منم پول ندارم بدم حالا عینک افتابیو میتونم پس بدم طبیو ساخته پول ندارمم بدم بهش چیکار کنم خجالت میکشمم بدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقصراونه که چک نکرده بگو من میخوام چکار پس این بیمه رو

میگه بیا پولشو بده فاکتور بدم بده بیمه ولی من واقعا در توانم نیست دم عیدی حتی ۴ تومن بدم برای طبی