2777
2789
عنوان

هرشب با گریه میخوابم

165 بازدید | 12 پست

تازه ازدواج کردم خونم یه جا دیگست اومدم شهرستان پیش خانوادم 

همسرم هر روز خونه خودشونه منم خونه خودمون 

اون براش زیاد مهم نیست ولی من دارم دق میکنم از دوری 

خوب اول زندگیمونه دوست دارم پیش هم باشیم 

خانواده ها هم براشون مهم نیست و به فکر راحتی خودشونن ما اتاق اضافه نداریم ولی مادرشوهرم که دارن اصلا تعارف نمیکنن که بیا اینجا 

الان دنبال راهکارم که با خودم کنار بیام و اینقدر وابسته نباشم و بتونم تنها راحت بخوابم و مثل شوهرم بیخیال باشم...

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
عزیزممنکه با مامانم پنج دقیقه فاصله دارم همش دلم براش تنگ میشه انشاالله که هرچه زودتر بتونی کنار بیا ...

خیلی سختمه یه مشکل دیگه هم دارم که از مریضای سایت میترسم و گرنه میگفتم شاید یکی راه حل داشت 

دارم روانی میشم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سختمه یه مشکل دیگه هم دارم که از مریضای سایت میترسم و گرنه میگفتم شاید یکی راه حل داشت دارم روا ...

بهتره اگه فرد قابل اعتمادی اطرافت هست ازش مشورت بگیری چون اون وضع زندگیت رو میبینه بهتر می تونه کمکت کنه ولی اینجا همه شنونده ان مخصوصا بعضی ها که هیچ درکی ندارن

بله

عزیزم نمیخوام یادت بندازم چون ازدواج کردی ولی اینقدر حالم بده و درموندم میگم بپرسم چطوری تونستید اون نفر قبلی که توی زندگیتون بود فراموش کنید؟

چقدر زمان برد چون تاپیک داشتید فهمیدم

حالم خیلی بده

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
عزیزم نمیخوام یادت بندازم چون ازدواج کردی ولی اینقدر حالم بده و درموندم میگم بپرسم چطوری تونستید اون ...

ببین نتونستم فراموش کنم 

فقط رهاش کردم 

تا میاد تو ذهنم به  جای اینکه جلوشو بگیرم رها میکنم میدونی چی میگم؟؟؟

مثل موج آبی که میاد و میره فکر اون تو ذهنم میاد و میره 

و یه ترفندم داشتم اینکه همیشه خوبی های همسرم و بدی های اونو کنار هم میزارم و خدارو هزار مرتبه شکر که پای عشق یه طرفه اون آدم بی ارزش نسوختم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین نتونستم فراموش کنم فقط رهاش کردم تا میاد تو ذهنم به جای اینکه جلوشو بگیرم رها میکنم میدونی چی ...

ایشالا همیشه خوشبخت باشی

خیلی عذاب میکشم خدا از این دوست داشتن اشتباه نجاتم بده

ایشالا همیشه خوشبخت باشیخیلی عذاب میکشم خدا از این دوست داشتن اشتباه نجاتم بده

ممنونم عزیزم همچنین شما 

خدا نجاتت میده به شرطی خودتم یه قدم برداری 

ببین دختر خوب نمیدونم چند سالته و تو چه شرایطی هستی ولی اینو خوب میدونم که شبیه گذشته تلخ منی و یه روز پشیمون میشی که وقت و عمر با ارزشتو پای یه آدم اشتباه بی ارزش هدر دادی 

رهاش کن بره 

به خودت احترام بزار و خودتو دوست داشته باش 

اینقدر خودتو درگیر کارهای مورد علاقت بکن که بیکار نشی بشینی به اون فکر کنی 

کتاب بخون تا میتونی 

و دعا میکنم ان شاالله خدا یه آدم درست که لایق دوست داشتن باشه و از همه مهمتر دوستت داشته باشه خدا سر راهت تو زمان مناسب قرار بده 

اگه اعتقاد داری به امام رضا علیه السلام و امام حسن علیه السلام که فردا شب تولدشونه توسل کن که عشقشو رها کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم همچنین شما خدا نجاتت میده به شرطی خودتم یه قدم برداری ببین دختر خوب نمیدونم چند سالته و ...

اعتقاد دارم توسل میکنم 

واسه آدمی اینطوری میکنم که هیچوقت دوسم نداشت و با پستی تمام رهام کرد و خودش فراموش کرده 

خیلی ممنونم عزیزم توروخدا برام دعا کن

اعتقاد دارم توسل میکنم واسه آدمی اینطوری میکنم که هیچوقت دوسم نداشت و با پستی تمام رهام کرد و خودش ف ...

چشم عزیزم حتما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40