2777
2789
عنوان

سانچی

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 35 پست

من همش خودمو جای اونا میزارم که اون لحظه چقدر براشون سخت بوده و چه زجری کشیدن خیلی ناراحتم براشون الهی بمیرم برای لحظه های سختی که زمان سوختن داشتن روحشون شاد😢😢😢

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط از ته دلم دعا میکنم همه شهدای سانجی همون روز اول تو انفجار ها شهید شده باشن نمیتونم فکر کنم زنده زنده سوختن 

چرا فکری به حال این جور اتفاقات نمیشه 

یعنی نداریم رباتی چیزی که بره تو دل اتش؟

یعنی نمیتونیم بسازیم؟

فرق قرن 20 با قرون وسطا چیه؟

نمیشد کاری کرد؟

دوست دارم اسمم رو بزارم دختره ترشیده    به شما چه؟

قلبم آتيش گرفته😭😭

خدا خودش به خانوادشون صبر بده غمشون قابل وصف نيست 😭

واسه ما كه كاملا غريبه بودن طاقت ديدن عكساشونو نداريم همينجور اشكامون مياد😭😭

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
من فقط از ته دلم دعا میکنم همه شهدای سانجی همون روز اول تو انفجار ها شهید شده باشن نمیتونم فکر کنم ز ...

پلاسکو ی ساختمون وسط شهر بود هیچ غلطی نکردن.نفتکش که دیگه وسط اقیانوس تو غربت بود نیخواستن کاری کنن?چینم که ررای ایرانی جونشو به خطر نمیندازه

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس
من فقط از ته دلم دعا میکنم همه شهدای سانجی همون روز اول تو انفجار ها شهید شده باشن نمیتونم فکر کنم ز ...

شوهر من با ساختمون کشتی اشنایی داره میگه شدت گرما به حدی زیاد هست که حتی نتونستن از چندمایلی نزدیکشون بشن و خدمه کشتی هم تو ساعتای اولیه ذوب شدن حتی گفت زود بیهوش شدن و.... همون روز اول بهم گفت امکان زنده بودنشون صفره حتی اگه تو دریام خودشونو مینداختن یخ میزدن 😔😔😔.

اتاق ایزوله هم فقط درصورت غرق شدن کشتی میتونه امن باشه شدت گرما و انفجار شدید بوده 😔

اره یاشین جان همین روزا بود یادته؟ صدام گرفته بس که گریه کردم.😔😔

منم خیلی گریه کردم بمیرم برای خانواده هاشون 

انقدر بی خبری بود نشد خبری ازشون بزارم 

:(

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
خدا کجاست ؟:(

اتفاقا خدا هست خدا  نباشه که کار هممون زاره این بشر همش میخواد بگه نمیشه نشد نتونستیم اجازه ندادن

میبینی یه کار رو به خودمون واگزار کرد 7 روز فقط نشستیم تماشا کردیم

شوهر من با ساختمون کشتی اشنایی داره میگه شدت گرما به حدی زیاد هست که حتی نتونستن از چندمایلی نزدیکشو ...

پس چه جوری رفتن جعبه سیاه رو خارج کردن؟