2777
2789
عنوان

سانچی

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 35 پست
بحث روزای اول هست فقط نیم ساعت تونستن دووم بیارن. تکاورای نیروی دریایی امروز از شدت گرما و انفجارای ...

لااقل جنازه هاشون رو که میتونستن مثل جعبه سیاه خارج کنن

دوست دارم اسمم رو بزارم دختره ترشیده    به شما چه؟
خدا کجاست ؟:(

عجب 

وقت خوشی و عیش و نوش کم به فکر خدا میوفتیم ولی اینجور موقع ها همه مصیبت ها تقصیر خداست

منم خیلی ناراحتم ولی بد نیست کمی منطقی باشیم 

موفقیت رو نتیجه هوش و تدبیر میدونیم

اما بی تدبیری و بی کفایتی رو میندازیم گردن خدا 

البته مرگ و میر و بلا همه جای دنیا هست 

یه عده میرن یه عده میان این قانون دنیا و طبیعته 

هر کس به طریقی

اما این مدل مردن خییلی خیلی دردناکه 😢😢😢

زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب  وقت خوشی و عیش و نوش کم به فکر خدا میوفتیم ولی اینجور موقع ها همه مصیبت ها تقصیر خداست م ...

از کجا میدونی که توی خوشی ها به فکر خدا نبودم؟!! یک طرفه صرف یک جمله به قاضی نرو عزیزم 

پست قبلی من هم دیدی؟ اگر خواننده خاموش بوده باشی توی حادثه پلاسکو تاپیکی که فقط و فقط برای پلاسکو بود  باید من بشناسی! همینطور حادثه مجلس حادثه معدن حادثه زلزله اخیر...

منعکس کننده اخبار تلخ و شیرین زیادی اینجا بودم عزیزم

الان به اون مرحله رسیدم که بپرسم خدا کجاست؟!وقتی اونجا قرار گرفتم که کسی نیست انگار!

امیدوارم به دلیل جمله م رسیده باشی 

روح عزیزان شهدای سانچی شاد 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
عجب  وقت خوشی و عیش و نوش کم به فکر خدا میوفتیم ولی اینجور موقع ها همه مصیبت ها تقصیر خداست م ...

به اون بعدی که جملات شما رو شامل میشد کار ندارم شامل ش هم نیستم و نخواهم بود فقط و فقط حرف دل خودم گفتم 

از کجا میدونی که توی خوشی ها به فکر خدا نبودم؟!! یک طرفه صرف یک جمله به قاضی نرو عزیزم  پست قب ...

دوست گرامی حرف من اینه 

درسته که هیچ برگی بی اذن و اراده خدا از درخت نمیوفته اما همه چیز رو نباید گردن خدا انداخت که الان شما حقانیت خدا رو دارید زیر سوال میبرید

خدا عقل داده حادثه پلاسکو و معدن یورت از بی تدبیری واهمیت ندادن مسئولین بود 

در ضمن خدا خیلی صبوره هیچ جای دنیا فقط و فقط حیات و زندگی نیست حادثه و مرگ و میر بخشی از طبیعته 

منم از این حادثه قلبم به درد اومده ولی هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم بگم خدا کجاست یا به وجود خدا شک کنم 

مطمعن باش خدا از هر کسی تو دنیا نسبت به بنده ش مهربان تر و دل سوز تره 

هر کسی لایق این امتحانات نیست برای رسیدن به درجه والا باید از پس امتحانات سخت زندگی برآمد 

زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته
دوست گرامی حرف من اینه  درسته که هیچ برگی بی اذن و اراده خدا از درخت نمیوفته اما همه چیز رو نب ...

برداشت تون از جملات من و خود من این هست!؟ بسیار خوب 

امتحان های خدا مردود زیاد داره قبولی کم!

موفق باشید