2777
2789
عنوان

همتون بیاین واجبههه🗿💣

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 25 پست
چقددد قشنگآموزشگاه میرید ؟

بله میرم 

تو جهیزیم گفتم باید پیانو باشه😂😘

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

آره خیلی،ماهر نباشی هیچ سودی نمیکنی ولی اگه یه بار راه بیفتی بشناسنت نونت تو روغنهالان اتفاقا هم خیا ...

آره دقیقااا

منم دنبال یه چیزیم که مثل اینا خیلی اشباع نباشه و رقابتی نباشه

میتونین ماهی صدام کنین🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه محشرررخوشبخت و موفق باشی عزیزم❤💋

مرسی گلم🌸

بهت پیشنهاد میکنم 

موسیقی و ساز غذای روحه 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

آره درستههخیاطی زحمتم داره خیلی آرایشگری بنظرت اشباع نشده ؟کدوم لاینش مدنظرته

الان اکثرا رفتن تو کار آرایشگری 

ولی خب بنظرم آدم وقتشو بذاره واسه آموزشی چیزی که تهش بتونه تا چند سال ازش سود ببره نمیدونم واقعا ولی خب نظر من اینکه خیاطی پابرجاتره🤷🏼‍♀️

شاید شغل‌های دیگه ایم باشه که من نمیدونم و درآمد زیادی داره ولی چن تا مهارتم آدم بتونه کسب کنه به نفعشه🤷🏼‍♀️

لاین میکاپ یا ناخنکاری اکثر لایناشو دوس دارم ولی رنگ نه با مواد رنگو.. زیاد سروکار داری..

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

الان اکثرا رفتن تو کار آرایشگری ولی خب بنظرم آدم وقتشو بذاره واسه آموزشی چیزی که تهش بتونه تا چند سا ...

اره واقعاا درست میگی 

مرررسی از نظرات خوب و کاملت عزیزممم

موفق باشی❤💋

میتونین ماهی صدام کنین🎀

اره واقعاا درست میگی مرررسی از نظرات خوب و کاملت عزیزمممموفق باشی❤💋

🤍

ممنونم.همچنین شماهم، بهترین راهتو پیدا کنی و بدرخشی✨️🌸🌱

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱