2777
2789
عنوان

همتون بیاین واجبههه🗿💣

135 بازدید | 25 پست

سلاممم🙋🏻‍♀️🎀

نظر همتون رو میخوام

اگر قرار بود هیچ وقت ادامه تحصیل ندین و صرفا یه کار یا هنر واسه درامدزایی یاد میگرفتین

انتخابتون چی بود؟

شما چی یاد میگرفتین تا از طریقش کار خودتونو داشته باشین؟

میتونین ماهی صدام کنین🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خیاطی میتونه گزینه نسبتا مناسبی باشه ولی من علاقه آنچنانی بهش ندارم

حیطه آرایشی ام مثل ناخنکاری ام خوبه منکه علاقه دارم اگه تا سالهای آینده ام پابرجا باشه و اینکه نیاز به سرمایه داره بنظرم 

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

خیاطی میکردم و مزون میزدم

یا میرفتم در حیطه ی آرایشگری

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

بنظرم خیاطی میتونه گزینه نسبتا مناسبی باشه ولی من علاقه آنچنانی بهش ندارمحیطه آرایشی ام مثل ناخنکاری ...

آره درستهه

خیاطی زحمتم داره خیلی 

آرایشگری بنظرت اشباع نشده ؟

کدوم لاینش مدنظرته

میتونین ماهی صدام کنین🎀

من اگر درس نمی خوندم سعی میکردم یه موسیقی‌دان ماهر بشم که دیر شروع کردم الان تازه میرم پیانو

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

من حس میکنم دست خیلییی زیاد شده توش نه؟

آره خیلی،ماهر نباشی هیچ سودی نمیکنی 

ولی اگه یه بار راه بیفتی بشناسنت نونت تو روغنه

الان اتفاقا هم خیاطی زیاد شده هم آرایشگاه 

ولی همه به اندازه هم مشتری ندارن و این بر می گرده به کیفیت کار،تجربه و اینکه جا افتادنش تو اون مکانی که هستش