2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 91 پست
دوست خوبم نماز خوندن خیلی تاثیرش بیشتر از نخوندنه توی زندگیت، اما با میل خودت باید بخونی و خودت به ا ...

😊میشه چند تا تاثیرش رو بگین 😐دوس میدارم بدونم واقعا 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
وا بگو مگه بچه ام؟ به خودم ربط داره. بهش بگو هر وقت من گفتم کی با شوهرت بخابی یا نخابی تو هم حق داری ...

چرا باید همچین حرفی بزنه مادر شوهرش حرفی بدی نزده

خدایا قبل از اینکه کم بیارم کمکم کن   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما تقریبا بخون نخون داریم خودش همیشه مسجد میره سسرش بزنی تهش بزنی تو مسجد پیداش میکنی نماز اول وقتم ...

اره. خانواده شوهر منم همینجورن. حتی نماز صبحشونم میرن مسجد.

من متاسفانه 99% نماز صبح هام قضا میشه. قضاشو میخونم. 

بفهمن دارم میزنن

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
😁😁چقد تعجب

😁خب مگه چشونه که الکی خوششون نیاد 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
چی داد؟

گفتم دیگه.

1 تومن

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
اره. خانواده شوهر منم همینجورن. حتی نماز صبحشونم میرن مسجد. من متاسفانه 99% نماز صبح هام قضا میشه. ...

😐ببخشید ولی واقعا در این حد بهشون ربطی نداره میتونن تشویق کنن ولی حق دستور و اینکه ماخذه کنن ندارن

😊میشه چند تا تاثیرش رو بگین 😐دوس میدارم بدونم واقعا 

اول اینکه 

مهم ترینش اینه حال و هوای خودت عوض میشه(اگه با عشق خونده بشه)آرامش پیدا می کنی 

دوم اینکه برکت توی زندگیت بیشتر میشه 

سوم این که وقتی از همه ی آدما بریدی و ناراحت  بودی حتی اونایی که عزیزترینن برات 

مطمینی که یکی هست که می تونی بدون خجالت باهاش درد و دل کنی،از غم و غصه هات بگی ازش کمک بخوای 

اونم این قدر مهربون هست که دست خالی برت نگردونه 

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز
😐ببخشید ولی واقعا در این حد بهشون ربطی نداره میتونن تشویق کنن ولی حق دستور و اینکه ماخذه کنن ندارن

ولی این حق رو به خودشون میدن کاملا.

ما میریم خونه شون من یاد نکیر و منکر میفتم.

اول از همه میپرسن نمازاتونو خوندین؟

بعد تازه اگه خونه شون بوده باشیم و بپرسن و بگیم آره. بعدش میپرسن کی خوندین!!!

تازه تو کل نامزدیم، هروقت میرفتم خونه شون مادرشوهرم منو میبرد مسجد که پیش همسرم نباشم. بعد از نمازم نمیذاشت برم، میگفت امروز روزه فلانه. نماز و ذکر مستحبی داره. بشین بخون.

وای یادم میفته دلم میخواد بترکونمش.

اول اینکه  مهم ترینش اینه حال و هوای خودت عوض میشه(اگه با عشق خونده بشه)آرامش پیدا می کنی  ...

😔الان راستش یه مشکل بد افتاده تو زندگیم دللم میخواد واقعابا خدای خودم دردو دل کنم اصلا به ارامش نمازه  نیاز دارم ولی واقعا روم نمیشه بخونم 😖که اره حالا که مشکل برام پیش اومده دارم میرم سمت 

ولی این حق رو به خودشون میدن کاملا. ما میریم خونه شون من یاد نکیر و منکر میفتم. اول از همه میپرسن ...

مال منم همیشه میپرسن نمازاتونو خوندیم ادم رو  نمیشه دروغ بگه اخه یه موقع پریود بودی نمیتونی بخونی خب  چطوری بگگی عجباااا

خب من پسره قند عسلشون و بردم از خونشون🤣🤣🤣

😁ای بترکن با ای پسراشون دیوونمون کردن رفتا 

😔الان راستش یه مشکل بد افتاده تو زندگیم دللم میخواد واقعابا خدای خودم دردو دل کنم اصلا به ارامش نما ...

عزیزم 

خدا خیلی مهربون تر از چیزی هست که ما فکر می کنیم

اگه از اول به جای این که ما رو از نماز نخوندن می ترسوندن از خوبیاش می گفتن الان خیلیها مون ....

خدا میگه تو هر موقع یه قدم سمتم بیای من صد قدم سمتت میام

خدا خودش گفته که هر موقع مشکل داشتی به خودم بگو ،از خودم بخواه تا مشکلت حل بشه ،نه از بنده هام

اجباری که نیست 

دوست داشتی امتحان کن،شاید مشکلت حل شد

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز
ولی این حق رو به خودشون میدن کاملا. ما میریم خونه شون من یاد نکیر و منکر میفتم. اول از همه میپرسن ...

اینا که ادمو بدتر زده میکنن از دین و نماز و هر چی هست من تازه بابامم بهم سخت گیری نمیکنه هر از گاهی فقط یه تذکر میده ولشون کنا بگوبهشون غی مستقیم به شما ربطی نداره یه چیزی بین منو خدا شاید دلم نخواد اصا شما بفهمید