2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 91 پست
ما نماز میخونیم ولی پدرشوهر من میره بالای منبر که نماز فقط اول وقتش درسته. باقیش به درد نمیخوره. خلا ...

ما تقریبا بخون نخون داریم خودش همیشه مسجد میره سسرش بزنی تهش بزنی تو مسجد پیداش میکنی نماز اول وقتم میگه بخون ولی بیشتر تاکیدش به همون خود نماز هست 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این حرفت در مورد من ک صدق نمی کنه پدرمو در اوردن

چراااا؟!

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
واقعا عروسای نی نی سایتی خیلی بد و خبیثن...طفلی گفته نماز بخون جایزه میدم از رو محبتش گفته همه گفتن ...

خب راست میگن نماز خوندن یه مساله شخصیه به کسی ربطی نداره

حتی به مادر خود آدم 

ارتباط من با خدای خودم به کسی چه ربطی داره؟

خب راست میگن نماز خوندن یه مساله شخصیه به کسی ربطی نداره حتی به مادر خود آدم  ارتباط من با خد ...

خب اونا که درک این چیزارو ندارن..مهم نیت دلیشونه فک میکنن با گفتن اینچیزا خیر و مصلحت بچشونو میخوان از عمد که قصد دخالت و ناراحت کردنشونو ندارن

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
خب راست میگن نماز خوندن یه مساله شخصیه به کسی ربطی نداره حتی به مادر خود آدم  ارتباط من با خد ...

بابا شاید بنده خدا از محبتش هست 

واقعا عروسای نی نی سایتی خیلی بد و خبیثن...طفلی گفته نماز بخون جایزه میدم از رو محبتش گفته همه گفتن ...

دیگه به همه چیز نمیشه ایراد گرفت

اینجوری باید فقط همدیگه رو نگاه کنیم

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

دوست خوبم نماز خوندن خیلی تاثیرش بیشتر از نخوندنه توی زندگیت، اما با میل خودت باید بخونی و خودت به این نتیجه برسی ، اگه دیگران بگن دو روز بعد میذاری کنار، من چون خودم تأثیرش رو توی زندگیم دیدم مشتاقانه میخونم اما هیچوقت کسی رو مجبور نمی کنم

خواهر که داشته باشی شبهای دلگیر نداری
کلا از من خوششون نمیاد  ب قول خاهرم گوشتم شیرین نیست بی دلیل

توووووبههه😲عجبببب!!!!

خب اونا که درک این چیزارو ندارن..مهم نیت دلیشونه فک میکنن با گفتن اینچیزا خیر و مصلحت بچشونو میخوان ...

بره به پسر خودش گیر بده خب . حالا ماهم که بی احترامی نکردیم ولی دلیل نمیشه وقتی سکوت میکنیم به همه چیز آدم کار داشته باشن

نمی دونم 

نظری هم نمی تونم بدم 

یه پیشنهاد 

کاری به حرف مادر شوهرت نداشته باش یه هفته بخون اگه خوشت اومد ،اگه زندگیت بهتر شد بخون و اگه نخواستی ...

نماز خوندن دلیه

باید با عشق خونده بشه 

منم مخالف اینم که در این مورد بخوان دخالت کنن

ولی دیدم مادر شوهره سر همین موضوع طلاق پسرش رو گرفته.

اون بنده خدا هم که حرف بدی نزده 

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز