2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟؟😂😂😂 حالا بهت داد جایزه؟ 

نه

خخخخخخ

سال اول ازدواجمون گفت. که ما اصلا بچه نمیخواستیم. اون موقع میگفت 2 میلیون بهتون جایزه میدم.

سال دوم هم فهمیدم نازایی داریم ولی صداشو در نیاوردیم. بهمون میگفت امسالم بیارین با کسر 1 میلیونش، 1 تومن جایزه میدم بهتون.

بعد شش سال بالاخره بچه دار شدیم. جایزه نداد.

ولی 1 تومن چشم روشنی داد.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

منم نمیخونم

پدرشوهرم خیلی گیر میده

قبول دارم کارم بده ولی دل شکستن و دروغ گفتن و غیبتم بده ک پدرشوهرم با اینکه مسجد میره همه اینکارارو می کنه.کاش نماز نمی خوند این کارو نمی کرد.خخخخیلی تا الان خوردم کرده

بچه ها دارم مریض میشم😭😭😭

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
خوشبحالتون میگن بخونین من پدر شوهرم کافره اصلا شیطانه

اخی عزیزم😧ولش کن مهم همسرته که ان شاالله ادم خوبیه 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹

واقعا عروسای نی نی سایتی خیلی بد و خبیثن...طفلی گفته نماز بخون جایزه میدم از رو محبتش گفته همه گفتن به اون چه و چرا دخالت میکنه و از این حرفها...یعنی منتظرین مادرشوهرای بدبخت یهدچیز بگن بپرین بهش....واقعا حیلی وقتا به این نتیجه میرسم اگه مادرشوهری بده بحاطر رفتار بد عروسشه که باهاش بد میشه...

البته نه همه،بعضیها

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
واقعا عروسای نی نی سایتی خیلی بد و خبیثن...طفلی گفته نماز بخون جایزه میدم از رو محبتش گفته همه گفتن ...

این حرفت در مورد من ک صدق نمی کنه

پدرمو در اوردن

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔