2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 91 پست
عزیزم  خدا خیلی مهربون تر از چیزی هست که ما فکر می کنیم اگه از اول به جای این که ما رو از نما ...

مرسی عزیز دلم واقعا به ابن حرفا احتیاج داشتم 😘

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
مرسی عزیز دلم واقعا به ابن حرفا احتیاج داشتم 😘

خواهش می کنم گلم انشاالله هر چی صلاحته خدا خودش واست جور کنه

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم همیشه میپرسن نمازاتونو خوندیم ادم رو  نمیشه دروغ بگه اخه یه موقع پریود بودی نمیتونی بخو ...

منم یه بار پریود بودم نماز نمیخوندم.

جلوی جمع مادرشوهرم گیر داده بود برو نمازتو بخون الان قضا میشه.

اخر پاشدم رفتم تو اتاق.

دنبال من اومد. گفت پس چرا نشستی؟

گفتم پریودمممممممم

گفت عه. مگه هفته قبل پریود نبودی؟ یه دکتر برو.

یعنی در هرصورت روی مخ هستن.

به همه چیز ادم کار دارنا.

فضول به تمام معنی.

کاراشونو بخوام بگم شاخ در میارین

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
خواهش می کنم گلم انشاالله هر چی صلاحته خدا خودش واست جور کنه

ان شاالله😍😍😍

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
منم نمیخونم پدرشوهرم خیلی گیر میده قبول دارم کارم بده ولی دل شکستن و دروغ گفتن و غیبتم بده ک پدرشو ...

الاهی راس میگی 

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
منم یه بار پریود بودم نماز نمیخوندم. جلوی جمع مادرشوهرم گیر داده بود برو نمازتو بخون الان قضا میشه. ...

حالا من پدر شوهرم گیر میدههههه الکی میرم تو اتاق طبقه بالا یکم صبر میکنم وقت بگذره بعد میام پایین مامانش اصلا ب من مستقیم نمیگه ولی تویه چیزایی به در میگه که دیوار بشنوه

جایزه؟ خیلی باحال بود مادرشوهر من میگفت اگه بچه دار بشی بهت جایزه میدم. خخخخخخ

من و شوهرم تو دوران عقد مشکل داشتیم،مادر شوهرم میگفت اگه بچه دار شی،همون روز که بدنیا اومد دوتا النگو میکنم تو دستاش،😏😏

فکر میکرد منو اونجوری پابند میکنه

الانم ک اومدم سر زندگیم بازم گیر بچست

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
۱روز میرسه دو دستی تقدیمشون می کنم ک دست از سرم بردارن

😀منم یه اظهار نظر دربارع یه چی عروسیم کردم شوهرم رفته به مامانش گفته مامانشم کلی کلفت بارم کرده که ینی خیلی پرتوقعم  بخاظر پسرش  منم میگم خب شما که انقدر پسراتون میخواین اتیش بیار میشین چرا پسراتون نگه میداشتین تو خونه افتاب مهتاب هم نبینتشون 

حالا من پدر شوهرم گیر میدههههه الکی میرم تو اتاق طبقه بالا یکم صبر میکنم وقت بگذره بعد میام پایین ما ...

حالا اونقدر اینا امرونهی میکنن و گیر میدن، همسر من که مثلا تو یه خانواده خشکه مقدس بزرگ شده اصلا حس و حال عبادت نداره. فقط میگم خداروشکر باز نمازاشو به زور و سمبل کردن میخونه.

ولی من که تو یه خانواده بازتری بودم لااقل رو مسائل مذهبیم یه خرده حساس هستم.

برای همین هم اصلا شیوه تربیتی مادرشوهرم رو قبول ندارم.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
من و شوهرم تو دوران عقد مشکل داشتیم،مادر شوهرم میگفت اگه بچه دار شی،همون روز که بدنیا اومد دوتا النگ ...

حالا النگوهارو داد بالاخره؟

حالا اونقدر اینا امرونهی میکنن و گیر میدن، همسر من که مثلا تو یه خانواده خشکه مقدس بزرگ شده اصلا حس ...

اصلا بخوای تو این چیزا به‌کسی سخت بگیری به نظر من ادم ذاتا لجبازه لج میکنه بدتر نمیخونه اصلا زده میشه بعدم تو این چیزا هر چی خودت تتصمیم بگیر هم لذت میبری ازش هم ارزش برا کارت قایلی 

حالا النگوهارو داد بالاخره؟

عزیزم من الان بچه ندارم هنوز،اون میگفت اگه تو عقد حامله بشی ،میدم

بعدشم،مانتو میخواد بخره از پدر شوهرم پول نمیگیره،از شوهر من میگیره

انگار ک از جیب خود ما میخواست ب ما کادو بذه😓

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.