2777
2789
عنوان

خاله هام برام طلسم جدایی گرفتن

492 بازدید | 19 پست

چند وقتی بود که همش بین منو نامزدم دعوا و بحث بود و خیلی هم سرگردون و نا آروم بودم و احساس سنگینی داشتم حتی با مامانم همش دعوا میکردم تا اینکه دیروز از زبون دختر خالم شنیدم که خالم براش دعا نوشته (یعنی خالم برای دختر خودشم دعا نوشته ... کلا دوسه نفری همش پیش دعا نویسان برای زندایی و ... همه دعا میگیرن) منم این موضوعو به مامانم گفتم که مامانم یهو گفت نکنه برای توام گرفته باشن من اون لحظه تو دلم خندیدم اما صبح رفتیم پیش یکی که همه از تهران و شهرهای دیگ میان پیشش یعنی کارش خیلی خوبه قبلا هم یکبار برای سرکتاب رفته بودم پیشش که کاملا حرفایی که زد درست بود و اتفاق افتاد اما دفعه قبل بهم گفت که هیچ دعایی نداری و نیازی هم به دعا نداری.... صبح که رفتیم پیشش گفت یه دعای خیلی خیلی سنگین برای جدایی برات نوشتن و همه چیزایی که گفت درست بودن حتی تعداد و اسم خاله هامو گفت 🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان