2777
2789

هرموقع بحثمون بشه پای اونارو میکشه وسط پیمامونو اسکرین میگیره برای مامانم میفرسته میگه ببین دخترتون چطوری با شوهرش حرف میزنه. کلا پشیمونم میکنه ازین که پشتش باشم پیش خانوادم چون همیشه ضایعم میکنه مشکلاتمونو میکشونه به اونا که دخترتونو نصیحت کنین؟ چیکار کنم؟ خیلی خجالت میکشم دوست ندارم مامان بابام از بحثامون باخبر شن، به نظرتون مقصر منم؟ امروز باهم دعوا کردیم رفته سفر کاری تو هتل بود بهش زنگ میزنم جواب نمیده میگه کنارم آدمه نمیتونم حرف بزنم منم وریود بودم باهاش بحث کردم که پنج دقیقه مگه سخته حرف بزنی و اینم تقصیر پریودیم میندازه که تو پریود میشی دیوونه میشی، به نظرتون تقصیر منه؟ وقتی برگشت چه واکنشی داشته باشم باهاش قهر باشم؟؟ مامانمم زنگ زد کلی دعوام کرد که چه طرز صحبت کردنه و بس کن و من با بابات اینجوری حرف نمیزنم و فلان

شوهرمنم چنباری اینکارو کرد قسم خوردم یبار دیگه اینکارو کنی روزگارتو سیاه میکنم ترسوندم از طلاق و مهریه

ب مامانمم گفتم اگر اینکارو کرد رک وایسا بگو پس طلاقش بده مهریشم بده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

واییی چقدرکاره بدیهههه

متنفرم ازاینکار

به نظرم باهاش برخوردجدی کن وبهش بگواینکارش خیلی زشته

وباهاش خوب رفتارنکن

کارش خیلی زشته که به خانوادت میگه 

شایدم فهمیده نقطه ضعفت واینکارومیکنه ازعمدتارفتارت درست شه یاام عقلش نمیکشه که بایدجدی جلوش وایستی حالیش کنی

اصلاکاری به اینکه شماچی گفتین ندارم رفتارهمسرتون که به خانوادت میگه واقعابچگانه است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی چقدرکاره بدیههههمتنفرم ازاینکاربه نظرم باهاش برخوردجدی کن وبهش بگواینکارش خیلی زشتهوباهاش خوب ...

چیکارش کنم؟ الان اومد قهر بمونم؟ خیلی حق به جانبه و میگه یاد بگیر چجوری با شوهرت حرف بزنی 

شوهرمنم چنباری اینکارو کرد قسم خوردم یبار دیگه اینکارو کنی روزگارتو سیاه میکنم ترسوندم از طلاق و مهر ...

منم به مامانم گفتم بهش رو نده بگو خودت مشکلتو حل کن ولی مامانم کلی منو دعوا کرد که نخیر تو عین ادم رفتار کن

اقا نمیفهمه اصلا

با مشاوره ام درباره این کارش حرف زدیم اصلا حالیش نمیشه

پیامامونو بزارم ببین من واقعا بد حرف زدم؟

واییی چقدرکاره بدیههههمتنفرم ازاینکاربه نظرم باهاش برخوردجدی کن وبهش بگواینکارش خیلی زشتهوباهاش خوب ...

الانم زنگش زدم اروم حرف بزنیم بلاکم کرد چیکار کنم

نمیدونم چیکار کنم

وقتی این کارو میکنه دیوونه میشم میگم اقا من بخاطر تو جلو همه وایسادم اینجوری ضایعم نکن میگه من از پست بر نمیام درحالی که من پریود بودم حالم خوب نبود توقع داشتم چند دقیقه باهام تلفنی حرف بزنه

دیدم پیاماشو خیلی اب زیرکاهه هی میخاد تورو ادم بده کنه چندسالتونه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وا شوهرت مگه بچست هرچی میشه به مامان بابات میگه بنظرم حالا که اینجوریه تو هم هرچی شد به مامان بابای ...

مامان بابای اون خیلی پشتشن نمیشه

من میخوام بس کنه این کارو چهار ساله وضع همینه

به نظرت من واقعا بد حرف زدم؟ اومد قهر باشم یا باهاش حرف بزنم؟

دیدم پیاماشو خیلی اب زیرکاهه هی میخاد تورو ادم بده کنه چندسالتونه

اون بیست و هفت من ۲۴ بخدا من فقط چند دقیقه صحبت میخواستم حالم خوب نبود درحالی که تو هتل بیکار دراز کشیده سرشم تو گوشیشه. به نظرت چیکارش کنم؟ همیشه منو مقصر جلوه میده به بقیه ام میگه پشتشم هستن