2777
2789
عنوان

عمل بینی

45 بازدید | 4 پست

دوستیا من یه ماهه که عمل کردم و بینیم از همون اول برخلاف بقیه که میومدن مطب ، نه ورم آنچنانی داشت نه کبود بود نه هیچی

دکتر گفته لازم نیست چسب بزنم و چند روزه که دیگه نمیزنم(بعد از اینکه یه ماه تموم شد گفت نزن فعلا)

اما نوک بینیم خیلی کشیدست، مشکلاش برطرف شده ولی مشکلم با نوک بینیمه

بعضیا دیدم تو تاپیکشون میگن هنوز ورمه و فلان

ولی خب گفتم من بینیم ظاهرش اوکیه نمیدونم اصلا ورم دارم یا نه از بس که بنظر میاد ورم نیست:)))

حالا بنظرتون ورمه؟اگه بود که خب دکتر میگفت چسب بزنم همچنان

منم فردا وقت عمل دارم میشه راهنمایی کنیید سخته درد داری یا نه من خیلی میترسم که بمیرم

نمیمیری ولی آدم با آدم فرق داره

من اصلا درد نداشتم، هیچی متوجه نشدم حتی بعد از عملم اصلا درد و مشکل نداشتم خیلی راحت بود همه چیز، فقط دو روز اول که مش تو بینیم بود چون باید از دهن نفس میکشیدم سختم بود

ولی دوستم که عمل کرد اون درد داشت، ورم و کبودی داشت

البته اون سوسول و ترسو هم هست

تنها کاری که بهت میگم انجام بدی اینه که اصلا استرس نداشته باشی و نترسی و بهش فکر نکنی چون واقعا ترس و استرس نداره خیلی عادیه

و گریه هم نکنی چون ورم زیاد میکنی

البته خب میگم نه گریه داره نه ترس داره ولی دوستم خیلی رو مخ بازی در اورد موقع سرم و آنژیو کت و بیهوشی و همه چی الکی میزد زیر گریه و همین باعث شد ورم زیاد کنه

سوال دیگه ای داشتی در خدمتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیمیری ولی آدم با آدم فرق دارهمن اصلا درد نداشتم، هیچی متوجه نشدم حتی بعد از عملم اصلا درد و مشکل ن ...

من مطب دکتر که رفتم سه روز بود عمل کرده بود هیچ کبودی نداشت تو اینستا که میبینم چشماشون قرمز نصف صورت کبودی دارن تا عید سر پا میشم

من مطب دکتر که رفتم سه روز بود عمل کرده بود هیچ کبودی نداشت تو اینستا که میبینم چشماشون قرمز نصف صور ...

اره بعضیا کبود میشن و ورم میکنن بعضیا نه بستگی به نوع بینی و نوع پوست طرف داره

ده روز اول گچ هست قیافه ادم زیاد دیدنی نیست که بخواد جایی بره و بهتره تو خونه خیلی استراخت کنه

ولی از ده روز به بعد که چسب میزنن همه چی عادی میشه و مثل قبل از عمل میشه زندگی کرد