2777
2789

میخام جدا شم علتشم تاپیکای قبلم هست

میخام بدونم از جدایی پشیمونین؟؟؟ 

فرصت دادن به یه آدم خیانتکار که بیست سال خیانت کرده سخت تره یا جدا شدن؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جدا شدم دو تا پسر دارم که کنار من هستن هم اعصاب خودم راحته هم بچه هام آرامش دارن پشیمون نیستم از این پشیمونم که چرا زودتر جدا نشدم یه شغل پیدا کن بعدش جدا شو که مستقل هستی آرایشگری هم درآمدش خوبه

عزیزم شما دیگه وقتی بیست سال فرصت دادید پس همه راههارو رفتید..بخشیدید..کناراومدید..همه کارکردید دیگه ...

نمیدونم جدایی هم یه مرحله ایه که عزار تا چالش داره میخام بدونم اونا که جدا شدن اگه برگردن به عقب بازم جدا میشن

من جدا شدم دو تا پسر دارم که کنار من هستن هم اعصاب خودم راحته هم بچه هام آرامش دارن پشیمون نیستم از ...

چه خوب دلم گرم شدشغل دارم خونه و ماشینم دارم بچه هامم شکرخدا بزرگ شدن 

فقط میترسم کم بیارم 

میشه علت طلاقت بگی 

چه خوب دلم گرم شدشغل دارم خونه و ماشینم دارم بچه هامم شکرخدا بزرگ شدن فقط میترسم کم بیارم میشه علت ط ...

هم خیانت میکرد هم دروغگو بود هم خانواده اش پررو بودن و اینم طرف اونا بود دهن بین و بچه ننه بود و استقلال فکری نداشت پولش رو هم خرج خواهراش میکرد با اینکه ازدواج کرده بودن ازم میخواست از پدر و مادرم پول بگیرم رفیق بازم بود آخر سر هم گفت ازت متنفرم منم انداختمش دور 

هم خیانت میکرد هم دروغگو بود هم خانواده اش پررو بودن و اینم طرف اونا بود دهن بین و بچه ننه بود و است ...

پس کلکسیون کثافت بوده

ش. هر من اخلاقش خوبه ولی فهمیدم کل زندگیم داشته خیانت میکرده 

الان که فهمیدم خونه وماشین و حق طلاق وحضانت بچه هام داده و التماس و خواهش که ببخش وفرصت بده 

سه ماهه که هیچ جا نرفته ولی هر سری یه گندکاریاش از گذشته رومیشه برام یعنی هر کثافتکاری بگی انجام داده

هر چی فکر میکنم یه آدم چقدر میتونه زرنگ باشه که این همه سال لو نره

پس کلکسیون کثافت بودهش. هر من اخلاقش خوبه ولی فهمیدم کل زندگیم داشته خیانت میکرده الان که فهمیدم خون ...

منم چون خودم ساده هستم و زیاد اهل کنکاش نیستم نمیدونستم خیانت میکنه آخرا که زبونش دراز شده بود و تو رویم همه چی میگفت به رفتاراش فکر کردم فهمیدم دلش جای دیگه گرمه همسایه ها هم میگفتن زمانی که بعد زایمان یه ماه خونه مامانت بودی این زن میاورد 

منم چون خودم ساده هستم و زیاد اهل کنکاش نیستم نمیدونستم خیانت میکنه آخرا که زبونش دراز شده بود و تو ...

شوهر منم تو خونه خودم زن میاورده من چجوری اینا رو فراموش کنم😭😭😭

شوهر منم تو خونه خودم زن میاورده من چجوری اینا رو فراموش کنم😭😭😭

چرا فراموش کنی یادت نگه دار تا بتونی درستتصمیم بگیری، البته باید به ندای قلبت گوش بدی هر جور به آرامش میرسی اونطور عمل کن

عزیزم من با بچه جدا شدم و واقعا پشیمون اگه بچه داری پشیمون میشی .دلم برای بچههام کبابه به خدا

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

ببین درهرصورت تو دررنج وسختی خواهی بود حتی تو قرآن هم اومده انسان رادررنج وسختی آفریدیم اگر جدانشی از یادآوری خاطرات تلخ خیانتاش ناراحتی ولی امتیاز خونه وماشین و بچه هارو هم داری درثانی بچه ها پدر بالاسرشونه وتوهین جامعه پراز گرگ جداهم بشی اونموقع حسرت اینکه ۲۰سال زندگی جمع کردم بالاخره شوهرت بعدجداشدن شما ازدواج میکنه یه چیز طبیعیه اونموقع حسرت اینو میخوری زندگیم نصیب یکی دیگه میشه واینکه بچه ها پیش پدرشون باشند شما یه جورایی وزیر دست نامادری بیاری پیش خودت ازنعمت پدرمحرومن واونموقع شوهرت خوش خوشانشه واینکه شما بیای ازدواج دوباره کنی خیلی سخته با بچه واینکه تازه لم طرف دستت بیاد شده ۴۵و۵۰سالت ونگهداری از بچه ها یعنی تنهایی بارزندگی رو به دوش کشیدن خیلی سخته بنظرم طلاق جائیه که شوهرت پررو وقیح شده ونمیخواد تغییر کنه واز کارش پشیمون نیست اون که همه امتیازاتی بهت داده والان هم به غلط کردن افتاد بنظرم خانمی کن ویکم صبور باش وبشین ریشه یابی کن چی باعث شده بره سراغ این کارا وازهمون جا زندگیتو ترمیم کن وخودتو تغییر بده کم کم شوهرت هم تغییر میکنه مطمئن باش زندگیت از همونجا خیلی قشنگ میشه بعد طلاق گل وبلبل نیست 

من خودم جدا شدم ولی من شوهرم وقیح شده بود وبچه لم رو هم ازدست دادم والان شاید گاهی موقع ها یه حس پشیمونی بیاد ولی درکل راضیم چون اگه میموندم نابود میشدم ولی شرایط شما فرق میکنه