2777
2789
عنوان

خانومایی که جدا شدین میاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 44 پست

من نظرم اینه زنی که بخواد در مقابل خیانت جنسی و حضوری همسرش کوتاه بیاد یه شخص فوق العاده بدون عزت و اعتماد به نفسه البته دور از استارتر و خانوما تاپیک ولی سکوتش یعنی مهر تایید به خیانت همسرش و اینه همسرم حق با توعه من فقط برده خونه زندگی و کارای خونه ام تو هم به عیش و نوشت برس.قصدم ناراحت کردن کسی نیست فقط ی تلنگره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من نظرم اینه زنی که بخواد در مقابل خیانت جنسی و حضوری همسرش کوتاه بیاد یه شخص فوق العاده بدون عزت و ...

منسکوت نکردم به بدترین شکل ممکن برخورد کردم

خونه و ماشین و حق طلاق و حضانت بچه ها رو گرفتم از خونه انداختمش بیرون. لباساش ریختم تو خیابون. تو ماشین میخابید شبا. ماشین از زیر پاش کشیدم. انقدر التماس کردگزیه کرد خواهش کرد دوستش واسطه کرد تا گذاشتم برگرده. گفتم به عنوان حمال بچه هام میتونی برگردی گفت بزار برگردم حمالیتون کنم واقعا هم سه ماهه داره حمالی میکنه 🤦‍♀️

گفتم برگشتی حق هیییچ ازادی نداری نه دوست نه رفیق نه تفریح میتونی تحمل کنی شیش ماه دیگه خسته شی دیگه تو این خونه جایی نداریا. گفت فقط میخام زندگی کنم تو رو خدا کمکم کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منسکوت نکردم به بدترین شکل ممکن برخورد کردمخونه و ماشین و حق طلاق و حضانت بچه ها رو گرفتم از خونه ان ...

انشالله که بهترین زندگی رو برات رقم بزنه و جبران تمام کم و کاستیات بشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

کاش بتونم یه تصمیم درست بگیرم که هم خودم هم بچه هام اذیت نشیم

حالا ک انقد سلب امتیاز شده پس بهتره ی فرصت نه به اون بلکه به زندگیت بدی و از اون فقط به عنوان کارت بانکی استفاده کن

مشاورم همین میگفت خدا کمکم کنه

من تهرانم داره بارون میاد دارم دعا میخونم خدا کمک همه کنه کمک من و تو هم کنه

من جدا شو غلط میکنم دیگه به مردی اعتماد کنم ولی میدونم همه حرفات درسته. خیلی سخته دو تا نوجوون اونم ...

ببین همه جور دست برتر الان باتوئه

خرابش نکن

مشاوره رو حداقل تا دوسال بکوب ادامه بده 

برگرد به زندگی 

زندگی بعد از طلاق خیلی سخته 

حق داری عصبانی باشی 

ولی فرصت ازمون خطا نداری ببخش... بخاطر خودت و بچه هات

اینجا همه میگن طلاق بگیر 

میخوان انتقام زندگی خودشونو که نتونستن بگیرن تو از شوهرت بگیری

به حرف خاله زنکای اینجا گوش نده

۸۰ درصد اینا یا محردن یا کم سن و سالن از زندگی میانسالی چیزی نمیدونن

ببین همه جور دست برتر الان باتوئهخرابش نکنمشاوره رو حداقل تا دوسال بکوب ادامه بده برگرد به زندگی زند ...

منم به خودم میگم لاقل شوهرم مرد بدی نیست وقیح نیست دست بزن نداره 

تنها بدی که بهم کرده همین خیانتشه که البته کمم نیست و روح و روانم داغون کرد

ولی از وقتی توبه کرده خداییش خیلییییی داره سعی میکنه باب دلمون رفتار کنه هیچ جا نمیره. همه چیشم داد بهم

نمیدونم کاراش فیلمه یا واقعی 

نماز میخونه روزه میگیره قران میخونه

میگه ادم قبل مرد من میخام مث آدم زندگی کنم دیگه

نمیدونم باورش کنم یا نه

منم به خودم میگم لاقل شوهرم مرد بدی نیست وقیح نیست دست بزن نداره تنها بدی که بهم کرده همین خیانتشه ک ...

به این نگاه نکن لیاقت بخشش داره یا نه

خودت و بچه هات به آرامش احتیاج دارید خیف این زندگی که ساختی نیست؟

شایدم واقعا پشیمون شده شایدم واقعا توبه کرده

فعلا هم نگو بخشیدمت 

پیش خودت تودلت خودت بمونه که میخوای ادامه بدی اصلا رو‌نکن

برات ارزوی بهترین ها رو‌دارم

به این نگاه نکن لیاقت بخشش داره یا نهخودت و بچه هات به آرامش احتیاج دارید خیف این زندگی که ساختی نیس ...

ممنون عزیزم چشم♥

برام خیر خواستی خدا هم برات خیر بخواد🌺

منسکوت نکردم به بدترین شکل ممکن برخورد کردمخونه و ماشین و حق طلاق و حضانت بچه ها رو گرفتم از خونه ان ...

تو تحمل نکردی سکوت نکردی اتفاقا از حدش بیشتر هم جوابشو دادی وخوب ادبش کردی ولی فعلا تا همین حد نگه دار فعلا ترمز کن بازهم باروانشناس ادامه بده وپیش برو بهت قول میدم همه چی درست میشه اگه همکاری کنی با روانشناست الان فقط صبر کن