2777
2789
نوش جون خودت و نی نی داخل شکمت قشنگم به سلامتی به دنیا بیاد خونه تکونی هم ول کن ضرر داره

قربانت

والا نمیتونمم کاری کنم مجبورم تحمل کنم 😂

هیچ چیز کاملا سیاه یا کاملا سفید نیست | در دنیا آسایش و آرامش مطلق وجود ندارد | قرآن معجزه است، شفا و رحمت دارد. اگر بخوانی، اگر بخوانی! | مادر که بشوی دیگر خودت نیستی | خدا غول چراغ جادوی آرزوها نیست، خدا نیروی برتر و فراتر و خالق و مربی ماست، فراتر از تصور. هست حتی اگر دیده نشود و درک نشود. به خودت بستگی دارد چقدر بشناسی و چقدر بهرهمند شوی | بعضی دردها هیچ درمانی ندارد | روزی هرکس مشخص و معین است، چه زیاد تلاش کند چه کم | اینها گزارههاییست که بعد ۲۴ سال ناچیز، فهمیدم و یقین دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منتظرم بچه هام بیدار شن برم افطار درست کنم برا شوهرم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
حاملم عین عبیدالله بن زیاد میخورم و میخوابم و شکمم گنده تر میشهرو مبل فعلا لم دادم پسرمم کنارم گوشی ...

این غذا خوردن تو بارداری خیلی لذت‌بخشه، برا من که همش میل به غذا داشتم خیلیم می‌چسبید فقط مواظب قندت باش مدام آزمایش بده تحت نظر دکترت باش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
همه تو دوران شیرین نامزدی خوشو بش میکننو کادو سوپرایزو همه ب ساز دختره میرقصن نامزد من اصلا خودشو ب ...

از کجا می دونی همه تو نامزدی تو عشق و حالن اکثریت اختلاف دارند 

چی گوش میکنی؟

Fusion8 Leeroy یه ریمیکسه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|